keskiviikko 28. marraskuuta 2018

Kaksi teosta - Tässä valossaKaksi teosta
antamani aiheen "Tässä valossa" inspiroimana,
minun tässä ja Ninnun Kuvittelun ilossa.

6 kommenttia:

 1. Mielenkiintoinen aihe.Sen kun voi ajatella kahdessa valossa.
  Kuvassasi haikean kaunista syysvaloa ja pysähtynyt tunnelma.<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mirjam-Matilda! Aihe on tosi koukuttava, tekee mieli syventyä siihen enemmänkin. Kiitos, tunnelma kuvaushetkenä oli ihana, pitkästä aikaa löysin kuvausilon ja itseni puskasta :D Valokin oli just se mitä hain!

   Poista
 2. Taianomaista bokehia kuva täynnä, kaunista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sinulle SusuPetal! Jotain taikaa oli tuossa kuvaushetkessä, oli tärkeä juttu itselle, kuvaaminen kn on ollut aika vähäistä viime aikoina. Kiitos kun kävit!

   Poista
 3. Valoa on tässäkin ajassa. Kuvassa on paljon symboliikkaa minusta. Kiitos Satu!

  ..ja anteeksi, että ehdin nyt kommentoida. Paljon on ollut tehtäviä asioita ja hävettävä kiire. Kiire ei ole tavoiteltava tila ja sen takia hävettää, kun olen jotenkin siihen nyt sotkeutunut. Mutta kohta tilanne korjaantuu... :)
  Ihanaa joulunajan alkua kamu! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valoa on. Ja sitten on pimeyttä, on tärkeää antaa sillekin sija, valokin pääsee oikeuksiinsa pimeyden rinnalla. Kiitos paljon Ninnu!

   Paljon on tehtävää ollut täälläkin, ja tulee olemaan. Joskus voi silti olla kiireetöntä, ainakin hetkittäin. Ehkä kiireettömyys on mielentila, jota vaalia, vaikka olisikin monta asiaa työn alla. Joskus vain tekemistä ja asoita kertyy ja kasautuu samaan mutkaan. Niin täällä on nyt.

   Samoin sulle, nauti joulunajasta! Ja tiedän, että nautitkin! :) (mulla menee tarkoituksella vähän homma ohi, nautin kyllä ajasta, mutta joulu kulkee tänä vuonna sivussa, vähin äänin, no, jouluverhot viritin eilen keittiöön kyllä)

   Poista