torstai 6. joulukuuta 2018

Kuvitellaan monenlaistaKasataan ja järjestetään. Poistetaan ja säilötään. Yritetään mahtua, yritetään päästä eroon. Luovutaan. Nauretaan. Kuullaan teinitotuuksia. Kuullaan ystävän ääni, kuvitellaan monenlaista, joulukin. (Mikä se on?) Ajatellaan jo tulevaa, aikatauluja, suunnitelmia. Sairastetaan, nukutaan merkillisen rytmin mukaan, valvotaan aamuyöt. Pelataan korttia, tyhjennetään päät. Kuunnellaan runoja, todistetaan taiteen voima ja ollaan hetki luovassa virrassa. Uskotaanhan hyvään.7 kommenttia:

 1. Voi,laitatteko uutta kotia?
  Minä sain tästä postauksestasi ihanan fiiliksen!♡

  VastaaPoista
 2. Hei, onpa kiva kuulla, että tästä tuli hyvä fiilis! Emme suinkaan laita uutta kotia (kuva toisaalta), tai tavallaan joo, laitetaan kotia uusiksi järjestellen yms. Yritetään myös saada mahtumaan yhden työhuoneen kamat jo ahtaaseen kotiin, ei ihan simppeli juttu :D Kannetaan kamaa kirpparille ja kierrätykseen ja voit uskoa, että kaaos ja pölyn määrä on valtava. Nyt näin, vielä tästä joskus tulee valmistakin! Kiitos sinulle, ihana!

  VastaaPoista
 3. Tsemppiä! :) Täällä myös myllättiin kuopuksen kanssa yhtenä päivänä sen huonetta. Roskiin meni kaikenlaista roinaa muutama pussillinen..hamstraa kaikkea sälää.. :D Ja kova askarteleen! :D Ja sitte vaihdettii järjestystä ja joka nurkka tuli putsattua. Mutta lopputulos on kiva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa niin tutulta, sälän hamstraajia täälläkin... Mäkin jään odottelemaan sitä lopputulosta, aika epätoivoista tämä on vielä tässä vaiheessa... Kiitos tsempistä!

   Poista
 4. Kiitos kovasti, tsemppi on tarpeen!

  VastaaPoista