torstai 11. lokakuuta 2018

Viihdyn myös maljakossa

Täällä neljän seinän sisällä olen juurtunut sohvaan kiinni. Tööt olo, mutta flunssa kyllä on tänään alkanut osoittaa poistumisaikeita. Heipparallaa vaan, en jää kaipaamaan. Sohvan nurkassa on kyllä syntynytkin jotakin, ainakin villasukka on edennyt, Netflix on koluttu ja sitten olen myös tokkuroissani kirjoitellut kaikenlaista. En oikein tiedä, pitäisikö alla olevista pätkistä huolestua, hakea ehkä lisää sairaslomaa, pitkää? 

 


telepaattinen yhteys meditaatiotilassa, hätätilassa hakeudu lähimpään pusikkoon ja odota

Vastaathan pian, sillä joulu lähestyy ja silloin nuo saattavat heilutella minua epätoivon vimmalla, raivopäisinä, ja sen ryöpytyksen jälkeen olenkin ihan uuvuksissa. (eivät ymmärrä, että hellästi ja vähän kerrallaan, riittävän usein, jotta pinttymiltä vältyttäisiin, moukat)  
(Mopin kirjeenvaihtoilmoitus)

Olen kupillinen maitokahvia,
aamulla, mielellään ennen kello seitsemää,
kynttilänvalossa ja hiljaisuudessa.

Viihdyn myös maljakossa.

Jos olisin siivousväline, olisin ihmesieni. Olisin tehokas, nopea ja yllättävä. Jälkeeni jättäisin vain puhtaan pinnan niin ihmeellisesti, että itsekin lopulta katoaisin. Olisin siis ripauksen verran mystinenkin!

rannalla
kaipaus 
saavuttamattomissa

Minä istuin keinonahkaisessa, viininpunaisessa nojatuolissa ja luin. Aina. 
 

2 kommenttia:

 1. Loistavaa ajatuksen virtaa!Hienoa, että kirjoitit ylös!
  Kuulostaa kovasti omiltakin aamun "silmittelen tässä vielä hetken",tai illan "hitto, kun ei uni tule"-ajatelmilta.Kaikesta maan ja taivaan väliltä. :)
  Toivottavasti tauti jo taittunut.<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sinä ihana :) Tauti taittui kyllä, mutta nyt taas jotain uutta aluillaan... voi tauti!

   Poista