sunnuntai 7. lokakuuta 2018

Sillä jos millä

Olen täydellisen lumoissa Mia Kankimäen yönaisista, Naiset joita ajattelen öisin - kirjasta, oletko sinä jo saanut sen käsiisi? En malta irtautua siitä, olisi ollut tähän viikonloppuun paljon puuhaa, mutta täällä olen, sohvan pohjalla, yönaisten matkassa. Flunssakin iski, ja sen tähden päädyinkin siihen, että tämä uppoutuminen on silkkaa rohtoa tautiin. Taikaa koko kirja.

On ollut paikkoja. Ja hetkiä. Paljon sanoja, uusia ajatuksia ja kulmia, happea. Kiehtovia rakennuksia, hiljaisia käytäviä, kaupunkien katuja. Kaunista, tosi paljon kaunista. Ja kauneus, sitä voi varastoida mieleen, siihen voi palata, sillä voi kumota monta harmia tai ärsytystä, sillä jos millä jaksaa! On ollut tärkeitä keskusteluja, oivalluksia ja niistä syntynyttä varmuutta. Hiljaisuuttakin. Paljon hyvää, siihen kaikkeen tartutaan.

Aloitin sanataideohjaamisen opinnot Kirjan talolla Turussa ja olen opinnoista kohtalaisen tohkeissani ja into piukkana. Opiskelu, mikä onni! 

6 kommenttia:

 1. Olen jonossa 123:s...siis tuon kirjan lainausjonossa..:)

  VastaaPoista
 2. Hei ei hätää, tuo on vähän, aika menee nopeasti, pian yönaiset ovat sinun! :)

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Tsemppiä odotukseen! Mä luin jo loppuun ja tekisi mieli aloittaa heti uusiksi...

   Poista
 4. Nuo sinun kiviportaat.♡
  Nyt tulee tuolle kirjalle ylistystä ihan joka suunnalta,sen on pakko olla hyvä.
  Kävin jo Tori.fi tarkastamassa,ei ole...myydään varmaan heti kun sinne ilmestyy,joten enköhän minäkin sinne jonoon mene.
  Toivottavasti flunssa jo taittumassa.Ja hei,onnea opinnoista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö ole ihana! Johtivat eräälle haudalle, olin ihan myyty niistä! Se ON hyvä, olethan lukenut Kankimäen edellisen? Ja jonoon vaan, heti :D Tää flunssa vaan kiihtyy... huoh. Oi kiitos, on niin ihana taas opiskella, nautin totisesti! Ja sanataide, ah!

   Poista