tiistai 2. kesäkuuta 2015

Paljain jaloin
Tytär on pakannut rippileiriä varten. Nyt laukku on jo sen verran täysi, että reissukaveri ei kyllä mahdu enää mukaan. Huomenna alkaa. 

Juhlamekko odottaa kaapissa, kaikki muutenkin aikalailla valmiina (näin kuvittelen). Tosin sopivia kenkiä ei olla löydetty, mutta kirkkoon kelpaa kuulema vanhat kengätkin, ja kuten äiti, voi tytärkin omien sanojensa mukaan juhlia kepeästi paljain jaloin. Oikea asenne :)


8 kommenttia:

 1. Ihana kuva:)

  Mukavaa rippileiriä tyytärelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on :) Hän on aina siellä missä tapahtuu. Kiitos, muutaman pienen viestin olen saanut, vaikuttaa siltä, että hyvin menee :)

   Poista
 2. Paljain jaloin! Ihanaa. Antoisaa leiriä!

  VastaaPoista
 3. Meillä heinäkuun alussa rippijuhlat. Kengät uupuu, mutta mekko on :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama meininki siis. Onnea kenkäjahtiin! Meillä oli/on hakusessa valkoiset ballerinat kokoa 35. Ei löydy. Ja harmillisesti koko juuri tuossa lasten ja aikuisten kenkien välimaastossa. Ja minä kun kuvittelin, että mekko olisi se hankalin homma! Se löytyi alle tunnissa kotikaupungista :D

   Poista
 4. Vapauttava ajatus. Olla se ihminen, jolla on varaa olla paljasvarpain juhlaväen keskellä. Upeana, hehkuvana, valoisana - aitona. Siivet teillä kummallakin juhlamekon alla sievästi ojennuksessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin. Minä viiletin jo edellisisssä paljain varpain, oikein hyvä valinta :) Kiitos, niin kaunis kommentti. Ja että näet siivetkin, tottakai näet.

   Poista