sunnuntai 31. toukokuuta 2015

Ollaan aina käyty


Perinteisesti ollaan aina käyty järvellä uimassa kesäloman kunniaksi, toisinaan jopa ennen päättäjäisiä, sillä on ollut aikoja, jolloin helteitä on suotu jo toukokuussa. Tänään sain järvelle mukaan tyttären ja kaverinsa, ja he jopa uskalsivat veteen saakka. Minä en edes yrittänyt, vaan palelin rannalla vallattomassa tuulessa. 

Lupaavat tuulia viikollekin. Jostain syystä ne tekevät nyt olon levottomaksi, sellaiseksi, ettei osaa keskittyä mihinkään. Rauhaton mieli. 

 

9 kommenttia:

 1. Siellä on oikeita rohkelikkoja, kun käyty jo kastautumassa! Tunnistan kuvaamasi levottomuuden. Tuuli tuokoon luoksesi myös iloa alkavaan viikkoon. Ja voisikohan tuuli tuoda meille myös tyyneyttä, sitä jäin miettimään ja toivomaan....♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, hurjia mimmejä! Ja nyt on tuo oma tyttö ihan nuhanenänä, tietty. Voi, tyyneys olisi todellakin tarpeen! Ihmettelen tätä levottomuutta, voi että.

   Poista
 2. Hui...ajatuskin uimisesta tässä kelissä nostaa ihon kananlihalle..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin tekee, mä palelin rannalla ja harmittelin, ettei hanskat olleet mukana :D

   Poista
 3. Rauhaton mieli täälkin. Kaunis vihreä ja vesi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sielläkin, voi että. Niin, vihreä on nyt hurmaava, ja vesi aina.

   Poista
 4. Nyt on kyllä ollut ihan uskomattoman tuulista pitkin viikkoa! Katolla vain rytisee kun oksia lentää vasten peltikattoa ja ulkona saa pitää tukastaan kiinni, ettei lähde tuulien matkaan. Täytyy sanoa, että ei ainakaan auringossakaan kuuma tule! :D

  VastaaPoista