perjantai 17. huhtikuuta 2020

Sanoja minusta - kurssi tarjolla!


Lähde mukaan kesäiselle kirjoitusretkelle! 


Sanoja minusta kesässä, kesästä minussa - kurssi 
houkuttelee sinut tekemään helppoja ja kiehtovia sanataideharjoituksia, tutkimaan sanojen kautta sinua itseäsi tulevassa kesässä ja samalla myös kesää sinussa itsessäsi. Harjoitusten kautta pääset seikkailemaan kirjoittamisen äärelle, saat aikaan muistiinpanoja kesän ajalta monista näkökulmista käsin ja voit pohtia omaa itseäsi tässä hetkessä. Harjoitukset toimivat pieninä askelmina, joita pitkin kuljet eteenpäin ja saatat löytää itsesi laajempienkin tekstien maisemista. Harjoituksissa ei painoteta oikeinkirjoitusta eikä niitä voi tehdä väärin. Pääpaino on sinun omalla kirjoittamisen prosessillasi, juuri sillä, mitä sinun ajatuksistasi ja kynästäsi syntyy!

Kurssi tapahtuu itsenäisesti ja yksityisesti, omassa kesäsuojassasi. Saat 10 viikon ajan kerran viikossa minulta sähköpostiisi sanataiteellisen kirjeen harjoituksineen. Tekstejä ei jaeta tai käydä läpi, saat kirjoittaa omassa rauhassasi ja omaan tahtiisi. Tarvittaessa vastaan kysymyksiisi ja halutessasi tsemppaan sinua eteenpäin kirjoittamisessa. 

Ensimmäinen kirje saapuu postiisi perjantaina 22.5.2020 
ja kurssin viimeinen postipäivä on 24.7.2020
Tänä merkillisenä aikana haluan kurssin olevan mahdollisimman monen saavutettavissa ja siksi tarjoan kurssin sinulle hyvin edullisesti. Saat 10 viikon sanataideharjoitukset itsellesi 25 euron hintaan. 
Nyt kannattaa siis teroittaa kynä valmiiksi! 

Lisäksi haluan tarjota kolmelle henkilölle kurssin ilman kustannuksia
Jos tämä koronavirus-aika on ikävästi kolahtanut talouteesi ja haluaisit osallistua kurssille ilman kustannuksia, niin laitathan viestiä ja pienen perustelun mukaan. Valitsen ilmoittautuneista kolme henkilöä kurssille. 

Kurssi-ilmoittautumisen ja kysymykset kurssista voit laittaa minulle sähköpostiin
satuvee(at)gmail.com


Kesäisiin sanoihin! 

terveisin, Satu

Satu Pasio/ Satunkaa
ohjaustoiminnan artenomi AMK
sanataideohjaaja
narratiivistaiteellisen työskentelyn ohjaaja


 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti