sunnuntai 26. huhtikuuta 2020

PiiloaarteitaKirjahyllyyn piiloutuneita kirjoja ja hitaita pistoja. 

Kirjasto on kiinni. On minulla aika monta kirjaa sieltä lainassa, mutta ei montaakaan romaania. Siksipä onkin ollut jännittävää tehdä retki omaan kirjahyllyyn ja löytää sieltä unohdettuja aarteita, paljon sellaisiakin, mitä en ole aiemmin lukenut. Kani nimeltä Jumala on yksi niistä, ihana, lohdullinen ja hieno, pidin valtavasti, sen voisi lukea vaikka heti uudestaan. 

Seuraavaksi sukelsin tuohon siniseen, siinä on auringonkeltaiset sisäkannet ja lupaava alku. Ajattelen, että on mahtavaa löytää piiloaarteita näin läheltä, oman kodin sisältä. Niitä on varmasti muitakin, kirjojen lisäksi... On syytä pitää silmät auki, on syytä ehkä hieman järjestellä, katsella niin lähelle, että ei voi olla huomaamatta... Oletko sinä kohdannut piiloaarteita kodissasi viime aikoina?

Hitaat pistot toimivat mielen järjestäjänä, rauhoittajana ja ilon tuottajana. Ovat aikalailla meditatiivisia muistiinpanoja minulle. Sellaista tarvitaan nyt. No, nytkin.


    

4 kommenttia:

 1. Ihanat räsymatot!
  Olen myös hankkinut moulinelankoja ja ajattelin kesällä niistä jotain kirjoa omalla tyylilläni.Ehkä kukkia vaatteen helmaan tms.
  Minäkin voisin lähteä tutkimusmatkalle omaan kirjahyllyyni,tiedän,että siellä on lukemattomiakin.😊

  VastaaPoista
 2. Eikö, rakastan räsymattoja, ihan parhaita, myös kuvaustaustana :D

  Vapaa kirjominen on parasta! Haluan sit nähdä sun kirjotut kukat!

  Hyvää tutkimusmatkaa! Kerrothan mitä löydät!

  VastaaPoista