sunnuntai 9. syyskuuta 2018

Innostaa!


Mistä sinä innostut juuri nyt? Minua sykähdyttää ja innostaa suuresti oman kaupunkini osallistuminen UPEA18 - kaupunkitaidefestivaaliin. Iso viljamakasiinimme rautatieaseman kupeessa sai kylkiinsä Fabio Petanin taidetta ja Leon Keer luo parhaillaan poliisilaitoksen päätyyn asiaankuuluvaa ilmettä avustajansa Massinan kanssa. Ihan huippua! Täällä meillä oli myös viime torstaina ihan ensimmäinen Salon Taiteiden yä, hienoa sekin! Kaupunkilaiset olivat kiitettävästi liikenteessä ja tapahtumatarjontaa oli yllinkyllin. Jatkoa tälle tapahtumalle seuraa varmasti, uskon niin. 

Taiteen syntyminen, näkyminen, kohtaaminen ja ylipäätään läsnäolo synnyttää minussa intoa. Uskon sen hyvinvointia, iloa ja yhteisöllisyyttäkin tuottavaan voimaan ja senpä takia tämä kaikki täällä tapahtuva on nyt erityisen merkityksellistä minulle, meille, tälle koko kaupungille. 


 

10 kommenttia:

 1. Mikä noste kuvissasi!
  Taide koskettaa,herättää positiivista ja negatiivista tunnetta,eli pitää ihmisiä aitojen tunteiden tiellä.
  Onnea yhteisönne upeasta panostuksesta herättää tunteita ihmisissä.♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, on jotenkin mahtavaa olla salolainen tällä hetkellä :) Kiitos, kuvat kiittävät! Taide liikuttaa!

   Poista
 2. Täysin samaa mieltä. Kuinka upea tuo kukkamaalaus onkaan. Rohkeutta ihmisille! Sääntö-Suomi ei onneksi kaikkea kiellä : )
  Minä ilahduin pelkästä koiran ja pallon kuvasta apteekin seinässä Oulussa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin tuo kukkamaalaus on upea! Sääntö-Suomi, niin totta puhut! Rohkeutta!! Koira ja pallo kuulostaa hyvältä :D ja Ouluhan sai myös oman UPEA-teoksen jonkin kerrostalon seinään!

   Poista
 3. Upeita töitä!
  Ei olisi pitkää matkaa piipahtaa teillä...siis Salossa, mutta kummasti vaan jää käymättä..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on!! Matka ei ole tosiaan pitkä, ehkäpä sinun on nyt ajeltava näitä katsomaan, poliisilaitoksen päätykin on nyt valmis!

   Poista
 4. Surullinen olisi maailma ilman taidetta <3

  VastaaPoista