tiistai 13. maaliskuuta 2018

Löytyy vielä

Seisoskelen usein ovien takana, tuntuvat olevan säpissä, lukossa, poissa käytöstä, closed juuri minun edessäni. Kuiskaavat kiitos mielenkiinnosta, mutta tälläkin kertaa oli jonkun toisen vuoro astua sisään. No mutta, ei se mitään, en aio kaatua tai lannistua, vaikka välillä pattiin ottaakin. 

Mulla on nyt uudet vihreät tennarit, löysin ne kolmen vuoden jahdin jälkeen Prisman lasten kenkäosastolta, ohikulkiessani, hintakin vain 17,95. Löytöpäiväkin oli juuri oikea, irkkufestarin pääkonsertin päivä ja sain sitten viimein viilettää festareissa vihreissä tennareissani, huippua! Vannon siis sen nimeen, että jossakin kohtaa onnistaa aivan varmasti. Vihreätennarilliselle tytölle löytyy vielä se avoinna oleva oikea ovi, sanokaa mun sanoneen!


 

16 kommenttia:

 1. No aivan varmasti! Vihreää valoa loistaa jo popotkin! :)
  t.tennarityttö Ursula 56v

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! Vihreillä mennään! :D Ja tennarit, ne on aina hyvä valinta!

   Poista
 2. Hyvä juttu, että tennarit löytyivät! Meinasin instassa kuvan nähdessäni kysäistä, että onko nuo nyt uudet, kun näyttivät oikean värisiltä 🍀. Komppaan Ursulaa eli ihan varmasti ovi aukeaa jossakin. Välillä vaan joutuu olemaan mahdottoman sisukas ja kärsivällinen. Halaus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, hassusti löytyivät samalla kun haettiin bändeille takahuonetarjottavia :D Aivan varmasti aukeaa, muuta vaihtoehtoa ei ole!

   Poista
 3. Oi ihanuutta, ihan varmasti löytyy vihreätennariselle, aivan erityiselle tytölle se oikea ovi!
  Jaksaa jaksaa vain uskoa ja kurotella kohti mieluisia ovia!♥

  Niin samoissa fiiliksissä täällä mennään, tempoilen ovia ja suuntia. Sitä tulee väistämättä tarkasteltua hiukan uusilta kulmilta tätä kaikkea käymäni toipilaselon jälkeen... Ehkä minunkin pitää löytää tälle keväälle uudet tennarit:)

  Lämpöisimmät halaukset luoksesi♥♥♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin se on, löytyy takuulla, pitää vaan laittaa itsensä täysillä peliin. Vihreät tennarit olivat selvä merkki! :D

   Uudet kulmat ja suunnat, niitä on hyvä pohtia. Oisko se helpompaa tennarit jalassa? Tsemppiä mietintöihin sinulle!

   Poista
 4. Se voi hyvinkin olla sellainen ovi mitä muut ei edes näe. Täydellisen valmis asetelma jossain ladon nurkalla. Vähän niin kuin sun kuvissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. J! :D niin totta, sä sen taas tiesit, sellainen se voikin olla, pitää olla tosi tarkkana! Voi että. Ehkä nyt tajuan itsekin tarkastella asiaa vielä jostakin näkymättömästä kulmasta. Kiitos.

   Poista
 5. Juuri oikeat ajatukset Satu ❤️
  Mihin kaikkeen nuo vihreät tennaritkin sinua mahtavat viedä ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö! Vihreillä eteenpäin, tulta päin, se on mottoni!

   Poista
 6. Ihana sinä, vihreine tennareinesi <3
  Hyvä ettet lannistu. Ovi kyllä löytyy - se tulee vastaan jonakin päivänä, kun et muistanutkaan sitä etsiväsi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, lannistuminen on välillä tosi lähellä, mutta avuksi se ei ole missään tapauksessa. Ehkä juuri niin, sattumalta, yllättäin, sinä oikeana hetkenä...

   Poista