lauantai 30. syyskuuta 2017

Pitkälti valinnainenNäkökulmia. Näkymiä. Näköalapaikkoja.

Tässä ollaan. Taas viikko takana. Lauantai tuntuu olevan päivä, jolloin etsitään hengityksen rytmi kohdilleen ja katseelle oikea suunta. Väsynyt päivä, eikä ihme. Vaikeastakin pitää opetella löytämään luottamus, sillä kaikkihan on näissä omissa askeleissa, jalat omissa saappaissa. Mielen suunta on pitkälti valinnainen, niin se on, ja silti tummankin äärelle on hyvä hiljentyä hetkeksi. Sellaista olen tällä viikolla oppinut. Taas uutta.

Parempaa näköalapaikkaa ei olekaan kuin omasta itsestä käsin. 

  

13 kommenttia:

 1. "meistä jokainen
  on polku jonnekin
  mutta viisaus on siinä että ymmärtää
  ketä seurata pitkään milloin kääntyy pois ja että ihmistä pitkin sä et ikinä voi
  itseesi matkustaa"
  Laitoin nämä Apulannan Toni Wirtasen laulunsanat tähän,joiden lumoissa olen itse ollut tänä iltana oivalluksineni.Toivottavasti saat langan päästä kiinni, mitä tarkoitan. Jalat omissa saappaissa,omissa askelissa kaikki.
  Ensimmäinen kuva on ujon ja herkän kaunis,kuin vähän piilosta uskaltaisi katsella.<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on yksi tärkeimmistä biiseistä, mulle :) Jännää, että juuri tämän kirjasit tähän... kiitos. Ensimmäisen kuvan tunnelmissa oli tämän viikon oivallusten hetket, tärkeät. Pidetään omat saappaat jalassa! Kiitos sinulle.

   Poista
  2. Vau.Minulle aivan uusi tuttavuus, kuulin sen telkkarissa toisen artistin esittämänä ja ryntäsin heti etsimään sanat.Ja kolahti isosti.

   Poista
  3. Apulanta on vaan niin hyvä.

   Poista
  4. Apulannan vanha tuotanto kyllä minullekin tuttua,hyvin vahvoja rehellisiä sanoja,hienoja.

   Poista
 2. Niinhän se on, että asiat ovat pitkälti itsestään kiinni, jos vakava sairaus tai muu suuri kriisi elämässä ei pysäytä.
  Hienot kuvat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, ja pysäyttää voi paljon pienempikin asia. Helposti. Oli hyvä huomata, että joskus voima löytyykin synkän kohtaamisesta, valoksi voi olla olotilan hyväksyminenkin, ei aina heti tarvitse päästä ylikään.

   Kiitos paljon, tällä viikolla kuvat olivat tärkeitä.

   Poista
 3. Viisaita ajatuksia taas!
  Joskus on helppoa muuttaa näkökulmaa, mutta joskus se tuntuu hyvin vaikealta. Joskus ei edes huomaa, että näkökulmaa voi muuttaa. Ensimmäinen kuva herätti näitä ajatuksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, viisaudesta en tiedä, ajatuksia vaan liikkuu sekaisin ja pitkin poikin :) Joo, ei ole aina helppoa. Ja tosiaan, joskus huomaamatta! Tajusin, että näkökulma voi muuttua myös niin, että kohtaa rauhassa synkkyytensä, yrittämättä verhota sitä heti valoon tai teennäiseen positiivisuuteen. Kiitos, eka kuva oli minunkin ajatusteni oivallushetki.

   Poista
 4. Tuli mieleen ranskalainen sanonta "se tenir droit dans ses bottes" eli pysyä suorana saappaissaan, joka suomeksi voisi tarkoittaa pää kylmänä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sari, kiitos paljon! Suorana saappaissa naurattaa mua nyt kovasti, hieno, ja joo, pää kylmänä, ainakin toisinaan.

   Poista
 5. <3 Täällä haen juuri hiukan hengityksen rytmiä ja suuntaa mistä katsoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnea hakemiseen! Toisinaan tarvitaan rytmihäiriötäkin.

   Poista