tiistai 22. elokuuta 2017

Vaivun sohvan nurkkaan


Tiistai-ilta. Fillarilla kotiin kaatosateessa, kotona lämmintä päälle, mausteista teetä mukiin, sekaan vielä hiukan kardemummaa. Hämärää ja melankolista, vaivun sohvan nurkkaan Robert Doisneaun järkälemäisten valokuvateosten kanssa (A photographer's life ja Paris) ja ympärillä on ihan syksy. Tarvitaan kynttilöitä. 

Robert Doisneau on vielä tämän viikon esillä Turun taidemuseossa. Hieno näyttelykokonaisuus ja kiehtovia kuvia. Lomalla kävin katsomassa ja oli vaikea irtautua kuvien luota pois. Upea maailma. 
10 kommenttia:

 1. Se on hieno näyttely, kuin olisi ollut aikamatkalla viime vuosituhannen Pariisissa. Onneksi voit vielä kirjan avulla kulkea tuohon maailmaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todella hieno, imaisi mukaansa! Onneksi on kirjat :)

   Poista
 2. Ihanasti taitoit hämärän ja melankolian.Näitä tällaisia tarvitaan taas paljon syksymmällä.
  Varmasti hieno näyttely.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Hämärä ja melankolia on toisinaan ihana yhdistelmä, tunnelmallinen ja vahva.

   Poista
 3. Surettaa, kun en varmaan ehdi tuonne :'-(. Täytyy katsoa, löytyykö kirjaa Turun taidemuseon nettikaupasta tai jostain muualta.. ..ei tietenkään sama asia, mutta lohtu sekin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Turun taidemuseossa oli myynnissä pieni kirjanen, harmittaa, etten sitä ostanut, mutta uskoisin, että sitä saa myöhemminkin. Nämä ovat kirjastosta lainassa, jättiteoksia.

   Poista
 4. On alkanut se aika vuodesta...tunnelma aika. Kynttilä aika...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, hämyistä tunnelmaa... jotenkin kyllä minä olisin vielä ihan kesässä ja elokuun pehmeydessä, jos vain nämä ailahtelevat säät sen sallisivat! :D

   Poista