sunnuntai 27. elokuuta 2017

Syntyy ymmärrystäKokoamisen oivallus. 

Olemme Ninnun kanssa jakaneet teoksia blogeissamme kerran kuussa Kaksi teosta - otsikon alla vaihtuvien aiheiden mukaan. Vuosi on kulunut, 2 x 12 teosta on tullut valmiiksi ja ollut esillä. Tekeminen on ollut mielenkiintoista ja innostavaa, on inspiroivaa kuvata aiheen mukaan ja myös niin, että rinnalla kulkee toinen ihminen omien teostensa kanssa. On hauskaa nähdä miten toinen tulkitsee aihetta ja miten te lukijat otatte teoksia vastaan. Kiitos katsomisesta ja kommenteista, ajatusten jakaminen on arvokasta ja vie myös eteenpäin, olen kiitollinen siitä!

Kokosin 12 teosta yhdeksi. Onpa jännää huomata tämä sävymaailma! Ja jonkinlainen yhteensopivuus muutenkin. Ja miten merkitykselliseksi jokainen teos onkaan itselle tullut! Voi olla, että jonkin niistä kuvaisin nyt toisin, mutta aika kulkee eteenpäin ja aiheet elävät ja muuttavat muotoaan matkan mukana. Huomaan taas sen, miten tärkeää kokoaminen on. Tehty tulee näkyvämmäksi itselle, huomaa saaneensa aikaan. Asiat, tapahtumat, kuvat ovat välillä niin irrallaan, paloina siellä sun täällä, mutta kokoaminen voi eheyttää ja auttaa näkemään laajemmin, kokonaisuutena. Palaset saattavat loksahdella paikalleen ja syntyy ymmärrystä. Niinkuin nyt tässä. Viimeisen vuoteni sävyt, maisemat ja tunnelmat, juurikin näin. 
 

6 kommenttia:

 1. Hieno kokonaisuus! Minulle tuli kollaasiasi katsoessa ensimmäisenä mieleen valo ja ilmavuus. Tilaa hengittää. Ihanat.
  Kiitos kanssakulkemisesta! ...ja huomenna jälleen kaksi teosta :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ninnu! Hengittämisen tila antaa tähän varmaan sen rauhan, mitä tällä itselleni saan. Tyynen rauhan. Kiitos itsellesi!

   Poista
 2. Minustakin hieno kokonaisuus! Kauniisti peilautuvat sävyt ja valo. ♥

  VastaaPoista
 3. Tuollaiset kokonaisuudet ovat ajatuksia herättäviä meille muillekin ja itselle tietysti vielä tärkeimpiä ❤️
  Ihan tekniikkakysymys, jos sallinet: Miten olet tuon kollaasin rakentanut?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Seija! Luonnollisesti itselle antoisia, tavattoman tärkeitä. Ilo jakaa :)

   Olen tehnyt kollaasin ihan vaan Picasassa. Helppoa. Kuvat olen kuitenkin asetellut itse, ei ollut automaattisesti noin.

   Poista