keskiviikko 19. heinäkuuta 2017

Uusia reittejä

Kesäreittejä. Reittien varsilla kohtaamisia. 

Vai menikö se tällä kertaa niin, että kohtaamisten kautta syntyi uusia reittejä? Niin se meni, sillä oli Kaustinen ja Kaustisella kohtasin hetken heijastuksia ja hän kuljetti minua peltotietä pitkin ihan uusiin maisemiin. Kiitos Seija kahviseurasta, reitistä ja valoisasta keskustelusta! 

Oli yhä Kaustinen, sieltä tie vei Kokkolan kautta Pietarsaareen. Hän näytti minulle reitit kirpputoreille, puutaloille ja puutarhoihin, hän näytti minulle Pietarsaaren, kiitos siitä! Nähdään kerran vuodessa, keskustellaan kaikki menneet asiat, unelmat ja murheet, puhutaan ja kuljetaan, nähdään maailman kaikki kauneus juuri tässä.
9 kommenttia:

 1. Tällaiset kohtaamiset ovat kuin kirkkaita valopilkkuja elämän kulussa. Hymy nousee vieläkin huulille. Kiitos siitä sinulle Satu!

  VastaaPoista
 2. Oli niin ihanaa, kiitos Satu kultainen. Samoin kuin Seija, minäkin hymyilen aina vaan, lauantai on tuonut iloa koko tähän viikkoon ja pitkästi eteenpäinkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin oli, kiitos sulle! Oli niin täyteläistä ja kaunista, sillä jaksaa pitkälle!

   Poista
 3. Rakastan ensimmäisessä ja viimeisessä kuvassa näkyviä kesäisiä,mutkittelevia hiekkateitä, jossa kasvaa heinää keskellä.<3
  Teillä on varmasti ollut ihanan antoisa tapaaminen.

  VastaaPoista