maanantai 17. heinäkuuta 2017

Ajattelin pysähtyä tähän
Puhutaan järven rannalla merestä, autioilla kaduilla elämästä. Maantiet johdattavat eteenpäin, tuovat hetken päästä takaisin. Saatan kuitenkin eksyä tähän lomaani, teiden varsille, puutarhoihin, veden liikkeeseen, vapaisiin ajatuksiin ja alati suuntaansa vaihtavaan tuuleen. Karttaa en kaipaa, sillä ajattelin pysähtyä juuri tähän, jäädä eksyksiin olemaan.

 

 

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Niin on, ja on myös mahdollista, ettei tietä arkeen löydy enää :D

   Poista
 2. Tuosta eksymisestä tuli mukava muisto mieleeni. Olin Aix:ssä ja kysyin Vasarely-museon nuorelta miesvirkailijalta tietä kaupungin kirjastoon. Hän kyllä ensin neuvoi tarkasti, sain kyllä sapiskaa, kun en tiennyt kuka oli (Marcel)Pagnol-kadun nimihenkilö, mutta sanoi sitten, että ei haittasi vaikken heti löytäisikään perille, on vain hyvä olla vähän eksyksissä. Sittemmin olen usein ollut (jotenkin rajatulla alueella) 'eksysissä' vaeltamassa ja se tuntuu oikealta!
  Sain muuten häneltä vielä listan Pagnolin kirjoista, jotka minun pitää kotimaassani ehdottomasti lukea - ja niin teinkin 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana muisto! Viisas nuori mies! Voi että, sait reittiohjeet, elämänohjeet sekä vielä kirjasuositukset, mitäpä ihminen voi muuta tarvita!

   Poista