tiistai 13. joulukuuta 2016

Maailman ympäri

Mennään maailman ympäri uudestaan ja uudestaan. Keho venyy mittoihinsa ja järkyttynyt rintarankani aukeaa taas hetkeksi. Mietin miten venyttäisin mieltäni, voiko sitä edes venyttää. Järkyttynyt se on jo nyt, mitä mahtaisi venytys sille tehdäkään. Pitää kai lähettää mielikin maailman ympäri.  

 

14 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos paljon, oli ihana pakkasaamu ja kasvimaat ovat aina niin houkuttelevia kohteita :)

   Poista
 2. Mahtava kuva, kiintoisa teksti !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari! Olen aika jumissa, mutta on mulla pilates ja kaikki ajatukset :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos Seija! Minä olen aina vaikuttunut pilates-tunnin jälkeen :)

   Poista
  2. Samoin, nyt vain on ollut pilateksesta 'pakollinen' tauko ja kotona niiden liikkeiden tekeminen hmmm unohtuu helposti.

   Poista
 4. Tähän aikaan vuodesta käpristyy (jo kylmästäkin), onnea on jos kehon saa venymään ja rintarangan auki, hengityskin kulkenee silloin paremmin.

  Tuo kuva on niin hieno! Siinä on katsomo valmiina, voi istua alas odottelemaan kevään ensimmäistä näytöstä: koska maanalaiset vehreät näyttelijät nostavat päänsä näyttämölle, millaiset kostyymit ovat saaneet ylleen ja onko väliaikaa, tarjotaanko silloin vadelmamehua vaiko puutarhurin parhaita. Tuohon yksinäiselle tuolille vasemmalle istuu harakka sitten, kun kaikki katsojat ovat paikoillaan, se haluaa kaiken huomion itselleen, koska toimii vastuullisessa jobissa kuoronohjaajana, sekakuoru asettuu tuonne lehtipuutiheikköön katsojien taakse. :) Ihanaa joulun odotusta, Satu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että Katja sua, ihana tarina, ai ai! Mä jään siihen! Kiitos!

   Ja kiitos, samoin sinulle! Täällä parannellaan tautia, hidastellaan jouluksi.

   Poista
  2. Parane pian ja malta levätä, joulu tulee kyllä ihan itsestään.

   Poista