sunnuntai 21. elokuuta 2016

Kohtaamisia kesässä - Hän näytti minulle Kokkolan


Hän tuli minua vastaan sinisessä paidassaan suloisesti hymyillen. Hyppäsin pienen punaisen auton kyytiin ja hän näytti minulle Kokkolan. Mentiin kahviloihin, kirjastoon, kirppareille, kuljettiin kaduilla ja nähtiin kaikki kauniit talot. Olin kysynyt varovasti olisiko mahdollista nähdä meri. Ja taas huristeltiin menemään, hän vei minut kiehtovaan näyttelyyn, Nuo ihanat naiset Potin rannalla. Kuljettiin vielä kaunista reittiä meren äärelle, hän taikoi kassistaan kahvia, lopuksi juotiin merikahvit, me hassut merinaiset siellä kauniissa maisemassa, kaikessa rauhassa. 
 


Tämä kesäkohtaaminen on jo perinne. Ollaan tavattu kaksi kertaa Kaustisella ja nyt tällä kertaa minä karkasin Kaustiselta Kokkolaan, ensi kesäksi meillä on jo uusi suunnitelma. 


Kiitos hienosta päivästä, ihastuttavasta kohtaamisesta!  

15 kommenttia:

 1. Kaunis tarina tekstissäsi ja hurmaavat kuvat!
  Lempeää elokuuta täältä Mantelilaaksosta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Susanna! Ja sinulle sinne Mantelilaaksoon kauniita päiviä!

   Poista
 2. Oli ihana päivä tuo ja oli myös mukavaa kulkea tutussa paikassa ja katsella kaikkea kuin toisin silmin, vähän seikkailla, se on aina hyvä. Viikonloppuna kuuntelin erästä naista, joka kertoi, että hän vähän väliä kulkee omassa kaupungissaan siten, että yrittää nähdä sen vieraan silmin, silloin omaankin arkeen tulee aina uusia asioita, näkee asioita joita ei normaalisti huomaisi. Se voisi olla hyvä tapa ehkä, auttaisi jaksamaan myös arjessa, olisi vähän kuin lapsi joka ihmettelee jatkuvasti. Sinun kuvatkin on sellaiset, katselen niitä ja on kuin näkisin kaiken eri tavoin, niin viehättävät kuvat, olet taitava ja huomaat kiehtovia yksityiskohtia, on ihanaa nähdä nämä.

  Mä olen nauttinut niin tuon päivän muistamisesta mielessäni, oli paljon hyvää. Kiitos sinulle ihanasta seurasta ja ajatuksista joita jaoit ja ilosta. Oli niin kivaa kulkea yhdessä.

  Viime viikonloppuna katselin myös merta uusista paikoista, ajattelin sinua, merinaista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin totta tuo, pitäisi katsella avoimin mielin ympärille ihan arjessakin. Välillä kuljen eri reittejä töihin, välillä otan aamusta aikaa että voin pysähtyä ja katsella, ehkä tämäkin on sellaista, se kyllä antaa voimaa päivää, kun on nähnyt jo aamulla jotain kaunista, tai nähnyt jotain toisin. Kiitos, oli niin mukavaa kulkea kanssasi ja kuvata, hyvä päivä oli meillä :)

   Meren katsominen uusissa paikoissa on kyllä iso seikkailu :)

   Poista
 3. Tuollainen paikallisopas/ystävä on ihan täydellinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin on, saa vain kulkea mukana hymyssä suin :)

   Poista
 4. Miten hurmaavat matot tuossa kolmanneksi viimeisessä kuvassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin! Oli niin hurmaava tuo koko paikka!

   Poista
 5. Tulee turvallinen olo tuosta mattojen määrästä.

  VastaaPoista
 6. Kolmanneksi viimeinen hurmaa minutkin; voi mikä paikka!

  VastaaPoista