lauantai 6. helmikuuta 2016

Voi ihmettä


Onni on viikonloppu. Meillä juhlitaan tänään täysi-ikäistä poikaa, voi ihmettä. Sai lahjaksi matkalaukun, maailma odottaa. Äiti on aika hämmentyneessä tilassa. Tyttöjen kanssa leivottiin eilen ranskalaista kinkkupiirakkaa ja hedelmäistä moussekakkua, tänään mies hakee uuden kakun kaupasta, sillä ainahan ei voi onnistua. Otetaan kuohuvaa ja ihmetellään tätä elämää!


 

31 kommenttia:

 1. Onnea pojalle3 Taas yksi etappi kohdalla nuoren elämässä..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tämä aika, kun tapahtuu paljon ja koko ajan, ihmeellistä. Hieno nuori mies hänestä on kasvanut.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Niinpä Ilona, samaa minä täällä... oioi.

   Poista
 3. Onnea!♥ Niin tuttuja tuntoja, ihmettelemään saavia elämän hetkiä, oi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kyllä, ihmettelyä ja hämmennystä ja samalla suurta iloa siitä, että nuorella kaikki edessä, koko maailma!

   Poista
 4. Onnea täysi-ikäiselle ja ihanaa juhlapäivää. <3 Hämmentävää, miten aika kiitää, miten äkkiä, miten paljon tapahtuu. Meillä on sama juhlapäivä tiedossa syksyllä. Olen tuntenut haikeutta jo kauan, ehkä siksikin, kun nyt koemme tuon ensi kertaa, esikinen on aina esikoinen, vaikka onhan tuossa valtavasti iloa, tietenkin.

  P.S.
  Matkalaukku on hieno lahja ja kakut kurittomia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin juuri, esikisen :) kanssa sitä kai eniten ihmettelee kaikkea, hämmentyy ajan juoksusta. Ilo kaiken yllä, ehdottomasti! Ensi viikolla inssiajo, seuraavalla viikolla vanhojen tanssit...juuri tuo, miten paljon ja miten äkkiä, sanoit sen osuvasti! Itse hengittelee rinnalla, yrittää pysyä rauhallisena ja tasaisena, muttei ihan aina onnistu :) Kiitos paljon!

   Ps. Matkalaukku on tarpeen tänä keväänä, lähtevät poikien kanssa Milanoon katsomaan jalkapalloa ja sitten mennään vielä perheen kesken Lissaboniin :) Matkalaukun sisältä löytyi 17 pikkupakettia Milanon matkaoppaasta kalsareihin, kaikki se elämän matkalle mukaan. Paistinpannukin siellä oli, ja kuohuvaa. Oli ihana koota sitä. Ja joo, kakut!! Kuriton on juuri oikea termi. Mä olen suolaisten leipoja enemmän kuin makeitten, mutta kyllä välillä onnistuukin. Nyt tuli ihan hyvä siihen asti, kunnes hulautin sen kimalteen eikun kiilteen siihen päälle ja se sukelsi kakun sisälle enimmäkseen :D :D Viisaana kokeilin eilen peitellä vaurioita tomusokerilla, mutta sehän suli kaikki heti :D voi mua tyhmää. Mutta... kakku oli pöydässä selitysten kera ja oli muuten tosi hyvää, teen vielä toistekin ja kimalle eikun kiille, sen voi jättää pois taikka sitten vaan treenaan sen kanssa lisää. Oikeastaan en edes ole kimalle eikun kiille -tyyppinen henkilö.

   Poista
 5. Voi, miten upea lahja- matkalaukku! Harmi, etten itse moista aikoinani hoksannut.Siihen sisältyy huisin hieno symboliikka <3 Mukavaa,tunteikasta juhlaa!
  p.s. tuo kuva taas, ah <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kyllä, lahja oli kiva, symboliikkaa ja pikkupaketteja täynnä (lue vastaus Katjan kommenttiin) :) Ja kiitos, kuva on pakkaspäiviltä muutaman viikon takaa, olen kuvannut viime aikoina hämmentävän vähän, höh...

   Poista
 6. Matkalaukku on huippu lahja, käytännöllinen ja tärkeä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, niin on :) Sellainen pikkuinen lentomatkalaukku, sillä tulee olemaan käyttöä. Elämän matkalle.

   Poista
 7. Ymmärrän äidin hämmentyneisyyden. Äidin elämässä on paljon mielenkiintoisia hämmentymisen(kin) hetkiä.
  Ei voi aina onnistua eikä tarvitsekaan ja oikeastaan se on hyvä niin. Hyvä ohje meille kaikille, ihmisille vauvasta vaariin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin on, jatkuvasti jotakin hämmennystä tällä äidin tiellä! Hyvää hämmennystä onneksi tämä. Ja tottahan tuo on, ei voi aina onnistua. Silti maku voi olla täydellinen, vaikkei ulkonäkö olisikaan mahtava (ks. vastaus Katjan kommenttiin). Kiitos Seija!

   Poista
 8. Voi ihmettä tosiaan - paljon onnea sinne sankarille ja äidille. Tuo matkalaukku on jotenkin niin vertauskuvallinen lahja, ihan mahtava.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Juu, matkalaukku oli hyvä, oli ihana antaa se täytteineen kaikkineen, 17 pikkupakettia sisällä :) Kaikkea tarpeellista elämän matkalle. Ja myös Milanoon, minne matkaavat poikien kanssa keväällä, futista katsomaan. Jotenkin niin ihanaa, kun maailma odottaa, tunne on huikea. Voi rinnalla vain vilkuttaa ja toivottaa turvallista ja elämyksellistä matkaa!

   Poista
 9. Elämän käännekohtia ja tunteita!
  Onnea pojalle!
  Leppoisaa sunnuntain jatkoa täältä kukkivien mantelipuiden laaksosta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Susanna, kiitos käynnistä :) Ja kiitos, kyllä on aikamoinen käännekohta tässä nyt, ja tunteet huipussaan!

   Poista
 10. Onnea äidille hienon nuorukaisen emolle♥Kevään odotuksen iloa ja ehkäpä tapaamisenkin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maria! Kiitos paljon :) Sinulle myös kevään kuplivaa odotusta, voi että, olisikin ihana tavata!

   Poista
 11. Voi kuinka kauniisti kirjoitat! Ihanaa, että eksyin tänne, jostain toisilta sivukujilta :)
  Hyvää helmikuuta ja kippis kuohuville!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oh, kiitos sinulle, ja olipa mukavaa, että eksyit!
   Kiitos paljon, sinulle myös helmikuun jatkoa, ihmeellistä, että jo taas näin pitkällä ollaan...

   Poista
 12. Sanonpa vielä minäkin: huikean hieno lahja! Ja onnea myös äidille! Arvaan, että tuon hämmennyksen takana saattaa lymytä hieman luopumisen haikeuttakin? Me olemme esikoisemme kanssa kymmenen vuotta jäljessä, joten voin siis vain kuvitella.

  (Epäilen muuten, että et tunnistanut minua uusine blogeineni... Vai olenko väärässä? Olen joskus kauan sitten luonut Blogger-tilini nimimerkillä.)

  Tanja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Piti vielä sanoa, että nauratti tuo "ainahan ei voi onnistua." :)

   Poista
  2. Hei sinä :) Olet väärässä, tunnistin tietenkin heti, ihanaa, että olet nyt luettavissa ja katseltavissa!

   Kiitos, lahja oli onnistunut (hyvä että joku onnistuu :D ) ja äiti kiittää myös onnitteluista, ihmeellinen 18 vuoden matka tässä on käyty läpi. Tottakai luopumisenkin haikeus on läsnä, mutta kyllä koen voimakkaampana ilon siitä kaikesta, mikä nuorella miehellä on edessä. Ihana lähettää hänet reissun päälle matkalaukku täynnä eväitä :) Liikuttuneena, mutta tyytyväisenä. T. äiti

   Poista