maanantai 8. helmikuuta 2016

Kujalla?

Mikään uutinenhan ei ole se, että kuljen aikalailla jälkijunassa. Olen myös havainnut viime aikoina olevani yhä useammin haavi auki, hivenen hölmistyneenä ja paikalleni jämähtäneenä. Sillai aika viisaan näköisenä, tiedättehän. No, minkäs teet. Aika kiitää silmien ohi, viikot jyrää lujaa yli ja vuoronperään on liukasta tai hyvin märkää. Koita siinä sitten pärjätä. Olla ajantasalla, fiksu ja virkeän näköinen. Ei onnistu. Mutta ei se haittaa, sillä mennään mitä on. Ja onhan mulla nättejä astioita (kierrätyskeskus), vaikka kuppi olisikin tyhjä. Ja aloitettu Muita ihania-talvisukka. Siellähän ollaan jo kyhäämässä ihanaa tyynyä, mutta täällä mennään vielä ekassa sukassa, jälkijunassa luonnollisesti. Mä taidan olla talviuni-heimoa. Vai onkohan mulla vaihdevuodet, ollaanko niissä ihan kujalla? 

18 kommenttia:

 1. Minusta tuntuu, että jos ei ole 30v tai alle,niin auttamatta ollaan kujalla nykyään :)
  Tai ainakin niiden 30v tai alle mielestä.
  Ihan, kuin elettäisiin eri maailmoissa.Töissäkin pitää niellä kaiken maailman höpötykset, joita nykyajaksi kutsutaan, kun omasta mielestä kaiken saa tehtyä sillä vanhalla hyväksi todetulla tavalla paremmin.:)Nautin koko "mielensä pahoittaja" -sarjan antaumuksella!
  Mulla ei ainakaan aivot pysy mukana kaikessa tässä kiidossa, olenkin tehnyt jämähtämissopimuksen itseni kanssa.Saan olla h-moilasena ja hidas ja oma itseni ihan oman luvan kanssa. Ja vaihdevuodet siihen päälle! :)Kesää odotellessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpa lohdullista, kiitos. Minä en kylläkään ole uutta ja kokeilevaa vastaan ollenkaan, päinvastoin, en haluakaan jämähtää, mutta tämä on vähän toisenlaista, sellaista "en ehdi vauhtiin mukaan"-tyyppistä ja ennenkaikkea tarkoitan ajan järjettömän nopeaa kulkua. Omaa hidastumista? Välillä tuntuu, että keho vaan pysähtyy paikallensa, ajatuksia myöten. Ehkä tämä on vielä toipumista vuoristoradasta, ehkä yhä sitä.

   Poista
 2. Kauniit lautaset, onko tuo yksi vihreä?

  Samaa heimoa, minä tosin vasta mietiskelen, mistä löytyisi sopivat langat. Ehkä ensi talven sukkia. Juuri ihmettelin, että mihin se tammikuu meni, vaikka helmikuutakin jo yli viikko takana. Ei pysy perässä, ei. Vaihdevuodet? Ei kai sentään!?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On vihreä, helmi :) Joo, sain eilen ekan sukan kantapään tehtyä, ihanaa tehdä ohjeen mukaan, kun yleensä en jaksa. Toki tässä välissä neuloin muita sukkia, siksi olen myöhässä, enkä arkena oikein kykene ohjeisiin enää illalla :D Mä olen kyllä kehittynyt hiukan päättämisessä ja valitsemisessa, oli aika nopeasti valittu värit noihin, sohvan vierestä korista löytyi. Jep, kyllä tässä kuule alan olemaan vaihdevuosi-iässä, ei auta.

   Poista
 3. Hmm, kujat ovat mielenkiintoisia. Niinkuin nämä sinun sivukujasikin :)
  Ja rauhallisemmin kulkien huomaa paljon sellaista, mitä edellä kiirehtivät evät ole noteeranneet lainkaan.

  Meidän jääkaappirunojen joukossa on yksi suosikkini:
  'Täällä lähes jokainen on hiukan yllättynyt'
  Se saa usein hymyn huulilleni.
  Yllättynyt, hämmästynyt, asioita eri lailla tarkkaileva - mielestäni nämä ovat hyviä tapoja kohdata maailma.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kujalla on sillai kyllä tosi kiva olla :) varsinkin sivukujalla :) Joo, joskus vaan häiritsee se, että talloo paikallaan, eikä ehdi vaikka yrittäisikin.

   Oh, toi on ihana, tosi ihana, kirjaan heti ylös!! Kiitos! Hiukan yllättynyt on hyvä olotila.

   Poista
 4. Kujalla täällä reilu kolmikymppisenäkin välillä ollaan ;)

  VastaaPoista
 5. Joskus on parempi kulkea jälkijunassa ja kujien kautta, näkee enemmän:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin näkee, ja kyllä tällä tahdilla ehtii nähdä monesta eri vinkkelistäkin :D

   Poista
 6. Tai jos ajattelisimme olevamme leppoistajia, olennaiseen keskittyjiä, joskus jopa seesteisen viisaita? :D Kuvistasi ainakin välittyy valoisaa rauhaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oh, no niin, ei siis huolta! (välillä kyllä se olennainenkin ehti mennä jo, ennenkuin mä edes huomaan...) Kiitos, valoisa rauha on hyvä!

   Poista
 7. Ei väliä vaikka kuljetaan jälkijunassa...pääasia, että ollaan liikkeessä..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, liike on tärkeä. Usein kyllä löydän itseni jämähtäneestä tilasta, mutta kyllä, pitää muistaa liikuttaa sitten edes suuta.

   Poista
 8. Mä tein sukat myös jälkijunassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lohtu! Kiitos! Mulla nyt eka valmis, jee!

   Poista
 9. Kai se on tää keli mikä hidastaa. Mä en haluais nokkaani ulos laittaa, jos ei olisi pakko. Piilouduin tänään lämpimään saunaan jäätelön kanssa. Kukaan ei löytänyt mua. Oli oikein ihanaa olla vähän aikaa hukan teillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ihan törkeät kelit onkin ollu, ei houkuta mihinkään ulkoiluun ollenkaan. Heh, voi että, ihana! Saunassa jätskillä! Hyvä pakopaikka! Ja olen samaa mieltä hukan tiellä olemisesta, nyt kun sen tässä ääneen sanot, ihanaahan se on! Kiitos!

   Poista