tiistai 1. joulukuuta 2015

Ei vielä
Herään taas keskeltä sellaista, minkä ajattelin olevan vasta tulossa, ei vielä. Löydyn täysistä päivistä, ohjelmoiduista illoista ja väsymys vaanii valppaana jokaista askelta. Joulunalusaika ei sovi tämän tytön tempperamentille ollenkaan. Jos haluaisin oikeasti nauttia joulun odotuksesta, minun pitäisi aloittaa valmistelut jo elokuussa. Nyt on keittiössä jouluverhot, lapsilla suklaakalenterit ja minä olisin ihan valmis nukkumaan joulun yli punaviinipullo kainalossa ja juustonpala poskessa. 


No, kyllä mä vielä löydän tunnelman. Ja mielenrauhan.


Kuvat ovat viikon takaa. Nyt ei ole tehnyt mieli seistä vesilätäköissä kameran kanssa. 

8 kommenttia:

 1. Todella kauniin sävyiset kuvat! No, tunnelma saattaa tulla yht äkkiä puun takaa.Vaatii tosin sen hyvin nukutun yön ja ehkä vähemmän vaatimuksia itselleen? :) Paras joulusiivouskin on pari lasia viiniä ja valot pois ja kynttilät palamaan. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, minustakin. Tuossa aamussa oli ihana tunnelma ja sävyt, se oli maanantai, ennen töihin menoa :) Niin, tunnelma tulee, ja jo vähän tulikin viikonlopun aikana, mutta ahdistaa se, että on niin kiireistä, kun haluaisi rauhassa puuhastella ja värkkäillä. Alan olla allerginen liian paljolle, vaikka kaikki menot ovatkin mukavaa juhlaa ja lopulta juuri sitä joulutunnelman virittämistä. En taida edes ehtiä niitä vaatimuksia itselleni tehdä, siitä ei ole kyse, vaan siitä, että aika karkaa käsistä. Jep, tuttu joulusiivous!

   Poista
 2. Kun lapsemme olivat pieniä menimme Lappiin jouluksi, periaatteella jokainen sai toivoa yhden joulukoristeen ja ruuan mukaan. Huomasimme, että joulu tunnelma tuli hienosti paljon pienemmillä seikoilla kuin ajattelimme. Tietysti Lapin luonnolla oli oma osuutensa. Sama on kuitenkin toteutunut esim. joulussa Lontoossa. Siitä saakka olen oppinut ottamaan joulun vastaan paljon helpommalla tavalla. Kyllä se tunnelma aina tulee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa mukavalta! Mun tuska syntyy siitä, etten ehdi rauhassa nauttia ja odottaa ja tunnelmoida. Ehkä nyt hätäilen, onhan vasta 1. joulukuuta :D, mutta myös kalenteri hyvin täynnä. Noh, ehkä Mirjam-Matildan ehdottama hyvin nukuttu yö muuttaa mielialan toiseen...

   Poista
 3. Toivottavasti kiireet väistyvät, voimia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Parin viikon päästä rauhoittuu menojen osalta, töissä pakerran jouluun saakka. Voimia tarvitaan, yhtäkkiä kaikki mehut kadonneet, ei ihme syksyn ahkeroinnin jälkeen. Kiitos!

   Poista
 4. Oioi, minullekin joulun tunnelma tulee vasta kun on rauhallista ja ei juurikaan mitään iltaohjelmia ja velvollisuuksia. Siihen menee vielä reilu viikko, sitten ajattelin ryhtyä jouluisaksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paljon on tunnelmaa iltamenoissa täällä, mutta silti rasittavaa jatkuva meneminen. Meillä rauhoittuu parin viikon päästä, toivon, että jaksan puuhastella kiireiden lomassa, ettei kaikki järkkäily jää viimeisiin hetkiin. Että ehtisi tunnlemoida sohvan nurkassa kirjojenkin kanssa :)

   Poista