tiistai 18. elokuuta 2015

Tiistaina

Tänään tiistaina olen edennyt hitaasti päivään, harkitun hitaasti, niin, etten pahasti hätkähdellyt ärsytysten äärellä, vaan otin ne vastaan etäältä, tiedättekö, kuin olisin jossain toisaalla, vaikutuspiirin ulkopuolella. Ehkä voisi jopa sanoa, että olin suojassa. Hitaan etenemisen jälkeen päivä oli vilkas, pitkä ja täysi, mutta nauroin kaiken keskellä tosi monta kertaa.18 kommenttia:

 1. Kuulostaa ihanalta <3 Ihana, että löysit suojan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus onnistuu, ei tosiaankaan aina :) Kiitos Katja!

   Poista
 2. Hyvä, että tiistai oli hyvä ja että siinä oli myös iloa ja suojamuuri.
  Mukavaa, leppoisaa keskiviikkoa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, keskiviikkokin on ollut hyvä, postikin toi yllätyksiä :) Suojamuuri on toisinaan tarpeen, onneksi se myös välillä toimii.

   Poista
 3. Ihanalta kuullostaa...osaisinpa minäkin...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei harvemmin tuo onnistuu, mutta tosi huippua että joskus! Mielenrauha on aika loisto pohja onnistumiselle (harvinaista herkkua täällä).

   Poista
 4. Näissä kahdessa viimeisimmässä kirjoituksessa on yksi minun lempikuva-aiheeni. Otan usein kuvia oviaukosta tulevasta valosta. Pidän siitä jostakin syystä kovasti.
  Piilomajan Kati

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ihme, kaunista ja kertovaa. Hieno lempikuva-aihe.

   Poista
 5. Vaikutuspiirin ulkopuolella, suojassa. Oi tuntuu helpottavalta ihan vaan kuulla että sellainen onnistuu... Ihana kuva tämäkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnistuu! Ei tosiaankaan usein täällä, mutta joskus kyllä. Yritän koko ajan opetella lisää. Kiitos paljon, minäkin tykkään :)

   Poista
 6. Ovet, oviaukot, portit, ikkunat - aiheita, jotka saavat mielikuvituksen liikkeelle. Niin tuo sinunkin valoon johtava oviaukkosi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin juuri, mielikuvituksen liikkeelle ja kehoituksen seikkailuun, vaikka vain ajatusseikkailuun... Tuo oli niin ihana oviaukko, koko paikka, oma hetki.

   Poista
 7. Oh, tuosta oviaukosta astuisi mielellään molempiin suuntiin. Voisi olla vaikea päättää pysyäkö sisällä vai ulkona. Kulkisin vain edestakaisin, ramppaisin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, Ilona :) niinhän minä juuri tein, onneksi oli sellaista ettei ollut muita siellä. Lopetin kyllä sitten, kun muitakin tuli :)

   Poista
 8. Voi, miten tykkään tuosta kuvasta (ja sanoista)! Ihana, ihana valo, tuo joka tunkee hämärään huoneeseen avoimesta ovesta. Taitaa olla juurikin se nauru - tai ainakin hymy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, tuo oli niin ihana paikka ja sisään kurkkaava valo niin houkutteleva :)

   Poista