maanantai 30. maaliskuuta 2015

Oranssia tilalle

Virkkaan ympyröitä vailla selkeää päämäärää. Ajatuksenpoikasia on, mutta ne ovat aika villejä. Teki hyvää kaivaa virkkuukoukku esiin sukkapuikkojen sijaan. Teki myös hyvää vaihtaa jouluverhot keittiöstä pois, laittaa oranssia tilalle, järjestää astiakaappi, jynssätä matto mäntysuovalla puhtaaksi, syödä suklaata ja juoda minttuteetä, imuroida pölyt katonrajasta, tehdä pojalle peti pikkusiskon huoneeseen, sillä pojan huone on nyt tapetointivuorossa.

Toimelias ja hyvähenkinen maanantai. Vesisateesta viis. Kesäaika toi syksyn kylään.


20 kommenttia:

 1. Vauh, mikä energia ! Ihan hengästyin tätä lukiessa. Ympyrävirkkaus tekee hyvää - toteuta vaan ne villit ajatukset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, niin mäkin nyt hengästyn, sillä arvaat varmaan, että kaiken jälkeen olen tänään ollut ihan puhkipoikki! Välillä on tuollaisia päiviä, että sujuu ja saa aikaan ja energia virtaa. Työpäivänkin jälkeen. Tapettihommat meillä tekee remonttimies, mutta hommaa on riittänyt huoneiden tyhjennyksessä ja kamojen eestaas kuskailussa. Vinot pinot joka nurkassa. Mutta keittiö, se on nyt ojennuksessa eilisen ansiosta!

   Olen samaa mieltä ympyrävirkkauksesta. Ja villit ajatukset jalostuivat jo tänään eteenpäin, toivon, että toteutuvat!

   Poista
 2. Kadehtittavan tehokasta! Saisinpa itsekin aikaiseksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, ihan ihmeellisen tehokas päivä, ja nuo on harvassa mulla! Tänään olenkin sit ollut ihan kuutamolla, töissä ja kotona.

   Poista
 3. Syksy tosiaan tuli, ihan marraskuu. Minua se nyt vähän raastaa.

  Tekemäsi sukat lämmittävät varpaitani, uudet lempisukat, en pitäisi nyt mitään muita. Niissä on niin paljon kevättä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa , että sukat ovat ilo :) se ilahduttaa minua suuresti!

   Täällä näkyi tänään aurinko. Siis sateitten välissä.

   Poista
 4. Kunnon kevätmeininkiä eivät syyssäätkään pysäytä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta :D Kunpa joku tulisi pesemään meidän ikkunatkin (mä välttelen sitä puuhaa aina). Näkyisi se aurinko kunnolla sitten kun on taas sen aika.

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Välillä näinkin! Erityistä ahkeruutta löytyi suklaan syönnin kohdalla :)

   Poista
 6. Noo kylläpä onkin. Toimelias. Anna ajatuksenpoikasten kypsyä, värit on herkut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, ihmeellistä ! Ajatus kehittyy kovaa kyytiä...ja minäkin tykkään väreistä tosi kovin.

   Poista
 7. Mulle tuli ympyröistä mieleen se miten ne eivät lakkaa tai pääty mihinkään(tai virkkaukset siis joo päättyy) mutta niin jotenkin. Ehkä se tekeekin toimeliaaksi.
  Tuo kukka on kauneutta täys!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva ajatus, että ympyrä tekee toimeliaaksi, tykkään :) Ja kiitos, minustakin tuo kuihtunut löytö hyllyn päältä oli kaunis.

   Poista
 8. Sinulla on siellä turbovaihde päällä:) Suloisia ympyräisiä olet virkannut. Minäkin kaipaan tekemistä ja olen tuusannut yhtä sun toista, sellaista pään tuuletusta. Josko siellä vierailee syksy, tänne tuli piipahtamaan tänään talvi. Voi hyvin♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, turbo tosiaan ja sitten on tää off...täyslamaannus. Joskus sellainen kevyt toimelias olisi hyvä, tasaisesti aikaansaava. Pää tosiaan tuulettuu, kun saa aikaan! Hui, oikein talvi... Kiitos, sinä myös!

   Poista
 9. Kivoja juttuja nuo kaikki, tykkään tuosta mäntysuovalla maton pesemisestä, sen päätteksi kelpaisi tuo suklaa + minttutee. Mutta minä vaan istun täällä koneella ja teen kaikenmaailman hommia. Kroppa kaipaisi jo jotain fyysistä tekemistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Fyysinen tekeminen on tosi tärkeää, terapeuttistakin.

   Poista
 10. Täälläkin kaivattaisiin toimeliaisuuden puuskaa, ihailen! Minun aikani menee reagoidessa kaikkeen tapahtuvaan suurilla tunteilla ja välillä karaten unelmoimaan, niin että mikään ei etene. Ei etene, ei etene, junnaa vain paikallaan.

  Ihanaa, kun edessä on pieni loma, jospa sentään saisi ne verhot vaihtoon tai jotain muuta virkistävää. Kaunista ja hyvää pääsiäistä sinulle, ystävä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vielä tulee etenemisen aika, uskothan! Täällä on puurrettu kodin kimpussa, mutta nyt aion keskittyä muuhun (työn ohella...), pitää saada opintoja nyt eteenpäin. Paljon ei puutu. Uskon syksyyn :)

   Kiitos, on ollut hyvä pääsiäinen, ja vielä vapaata jäljellä tämä päivä, ah! Vaihdoitko verhot?

   Poista