perjantai 6. helmikuuta 2015

Lennossa


Hei.
Täällä ollaan täysin opintojen ja kirjoittamisen flowssa, kaukana todellisesta maailmasta, hyvätuulisessa lennossa! Eteneminen on totisesti tärkeää, ihan jo mielialallekin. Vaikka olenkin flunssainen, ovat ajatukset silti valoisat ja tekemisen ilo huipussaan! Voi olla, että appelsiineillakin on joku osuus asiaan.

 
 

16 kommenttia:

 1. Vai flunssaa sielläkin, juuri tuolla oman blogini puolella sinun kommenttiisi vastasin valituksella kurkkukivusta. :D

  Paranemisia sinne!

  VastaaPoista
 2. No juu, kurkkukivulla alkoi heti kun alkoi opintovapaakin, tietty. Mun piti käydä lenkillä joka päivä tän vapauden aikana, mutta se nyt jäi. Olenpa saanut kirjoitettua :) Kiitos, samoin sinne!

  VastaaPoista
 3. Niin, appelsiinit!

  Flunssa hus pois!

  Kuulostaa ihanalta flow ja valoisat ajatukset. Minullakin lentoa, toisenlaista, aikas menoa ja ajatukset valossa, hieman yllättäen muuttui elämäntilanne siihen suuntaan, mistä olen aika pitkään salassa haaveillut, realismin puitteissa ajatellut, ettei vielä vuosiin. Mutta tuli ainutkertainen tilaisuus eteen, päätimme siihen tarttua, vaikka se vaati aika nopeita päätöksiä. Nyt ratkaisevista hetkistä on kulunut muutama päivä, ja asia alkaa tuntua ihan todelliselta. Oi mahdollisuus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi ihanaa Ilona, olen tosi iloinen sun puolesta, mahdollisuudesta, mitä se sitten onkaan! Valoisaa todellisuutta! Täällä kans on niin tervetullutta tämä valoisuus ja eteneminen, ihmeesti saa virtaa ja pään pölyt tuulettuu. Flunssakin kuitenkin jo loppusuoralla, eikä ole hankaloittanut kirjoitushommia. Hyvää perjantain jatkoa, aurinkoa, täällä se on nyt juuri.

   Poista
 4. Mahtavaa :)
  Täälläkin appelsiinit tuo päiviin puhtia ja väriä. Ja idut!! Ja sitten vielä punainen paprika on nyt tärkeä juttu, porkkanat niin kuin aina, ja maissinhampaat salaatin seassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin onkin, ja tänään oli koulupäiväkin, sai vielä lisää virtaa!

   Onpa sulla hyvät herkut siellä! Mulla on nyt sipsi suussa :)

   Poista
 5. Kertakaikkiaan kuulostaa ihanalta :) Ja appelsiinit - miten en ole niitä muistanut tähän romuskaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä ollut hyvä vire nyt, appelsiinienkin kanssa. Hommien eteneminen tekee tosi hyvää, keskeneräisyys on niin kuluttavaa.

   Poista
 6. Ihana flow! ja ihana Satu! Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana sinä :) Flow on onnea, edellisestä lennosta onkin aikaa :) Sinulle myös, hyvää ja aurinkoista viikonloppua!

   Poista
 7. Meille kotiutui vähän vahingossa kaksi mandariinipussia ja appelsiinejakin. Mutta hyvin ovat käyneet kaupaksi.
  Mahtavaa, että sait flown päälle. Mäkin sain oman juttuni kirjoitettua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vahinkokotiutuminen :) hyvä sellainen! Joo, ei se flown saavuttaminen ole aina helppoa, mutta nyt oli hyvät olosuhteet. Onneksi vapaata vielä toinenkin viikko. Ja hyvä sinä, valmiit hommat on niin energisoivia!

   Poista
 8. Upea kuva! Ja mahtavaa kuulla, että tekeminen on vienyt mukanaan siihen upeaan flow-tilaan, jossa aika menettää merkityksensä. Olen iloinen sinun puolestasi. Ja toivotan samaa flowta ensi viikkoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Olen vähän hurahtanut tuohon vanhaan, hassuun rakennukseen :) Kyllä, on ollut kyllä huimaa miten nopeasti pääsee tekemisen virtaan sitten kun on oikeasti aikaa asettua sen äärelle. Kiitos paljon! Tämän päiväinen koulupäivä antoi lisäintoa, joten uskon kyllä, että ensi viikostakin tulee hyvä. En tiedä maltanko enää palata töihin ollenkaan...

   Poista
 9. Ihanaa innostumista! Kuulostaa tosi valoisalta valoisalta :) Aurinkokin viimein tuli esiin ja postista tuli myös ihana aurinkotervehdys, kiitos Satu, hymyterveisiä sinulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä on ja niin tarpeellista, tässä menikin pari kuukautta ihan töttöröönä ja hukassa... Aurinkokin on totisesti vilkutellut välillä, aivan mahtavaa! Ole hyvä sinä ihana aurinko :) Hymysi on kaunis.

   Poista