lauantai 13. syyskuuta 2014

Taitaa olla syytäKeskelle arkea hupsahtaa toisinaan pieniä yllätyksiä,
sellaisia, mitä ei ymmärtäisi toivoakaan.
Niillä voi olla ihmeellinen voima, kannatteleva merkitys.


Muuten arki sitten meneekin eteenpäin kuin kiihtyvä juna. 
Hölkkään mukana, mutta huomaan,
että tämän tytön kunto on vähän kehno.


Vapaat vailla erityistä. 
Voi mökkiytyä, pesiytyä, sulkea silmätkin.
Taitaa olla syytä käydä myös lenkillä. 

12 kommenttia:

 1. Tuo juna kuvaa kyllä hyvin omaakin arkea, se tuksuttaa niin kovaa vauhtia välillä eteenpäin, että oksat pois. Onkin ihanaa, että on tämä vastapaino, viikonloput ja tekemättömyys. Tosin meillä on tänään ohjelmassa vintin siivous.

  Aivan ihana puutarha jossain.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vintin siivous on hyvä juttu. Meillä pitäsi myös tehdä siivousta, jos jonkinlaista, mutta...ei nyt. Jep, arki jyrää välillä täysilliä, vaikka hyvää onkin. Tarvitsisin kolmipäiväisen vapaan, sitten olisi ehkä helpompaa.

   Puutarha oli hurmaava, yhtäkkiä edessäni, vaikka olin ihan tosienlaisilla asioilla. Siellä teidän kaupungissa. Kurkistelin aidan yli :)

   Poista
 2. Niin kauniita, unenomaisia syyspuutarhan kuvia. Voin kuvitella miten tuolla sielu lepää. Pitäisi olla tuommoinen paikka, asema, jolla arkijuna pysähtyisi säännöllisesti. On nimittäin tuttu juttu, tuo juna.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Mirva :) Ihana ajatus tuo asema, arkijunan pysähdyspaikka...kyllä, asema juuri tuolla olisi ihan täydellinen! Sielu lepäsi jo sen pienen hetken, kun tuonne kurkistelin.

   Poista
 3. Minun arkijunani suunta muuttui jokin aika sitten, en nyt sitten oikein enää osaa olla kyydissä, vaikka tämän piti olla hyvä juttu. Ehkä alkutottumattomuutta vielä, ehkä kerrassaan väärä suunta. En tiedä, yritän vielä pysytellä kyydissä ja tarkastella maisemia, katsoa peilaudunko ikkunasta.

  Lenkille pitäisi minunkin, se on selviö. Mutta tänään pesiydyn enkä ole siitä yhtään ankarana itselleni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hirmu hyvä juttu, jos ajattelet, että yrität kuitenkin vielä pysytellä kyydissä. Tärkeätä katsoa tarkasti, rauhassa ja riittävän pitkään, varsinkin silloin, kun ei ole täysin varma. Joskus se varmuus löytyy ihan pienestä, niinkin pienestä, ettei edes välttämättä heti huomaa.

   Minäkin pesiydyin, hei täältä sohvan nurkasta! Sain yhden kirjankin luettua loppuun, saan aloittaa uutta.

   Poista
 4. Minun junani jäi pysäkille, köhii ja piiputtaa. Tämä potija on ehättänyt tylsistyä ja turhaantua kaiken lepuuttelun keskellä. Väsy kuitenkin vaivaa, joten kaivan vain pesää syvemmälle siipan kylkeen... taidammepa sukeltaa tänä iltana vielä leffamaailmoihin.
  Lenkkikuviot kutsuvat kunhan pääsen taas raiteille - ja tämä on lupaus itselle;)

  Lempeää pesäoloa Satu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että sulla kestää tuo tauti...Toivottavasti pian alkaa hellittää! Pesiytyminen on hyvä, mutta sairastelu ei. Tänään on lenkkipäivä, käydään sunnuntaisin miehen kanssa iltalenkillä. Pitäisi käydä enemmänkin, mutta arki on nyt taas jyrännyt niin, etten vielä ole saanut rytmeistä kiinni. Kiitos, samoin sinulle, pikaista toipumista!

   Poista
 5. Juuri tänään mietin, että nyt lenkkeilyä lisää tähän elämään. Liian vähän on tullut oltua liikkeessä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, sama täällä. Töissä tosin menen kuin aropupu eestaas kaiket päivät, mutta muuten. Jumitilassa olen. Ehkä vielä aukenee ne lenkkihetket ja jumit siinä samalla.

   Poista
 6. Lenkkeily tekee hyvää. Nyt vaan en pääse, kun flunssa iski päälle.
  Niin kauniit kuvat. Tuo valo. Kauneus. Näitä voisi tuijotella kauan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin tekee, koko keholle sekä päänupille. Voi flunssa! Kiitos paljon, aurinko on ollut ihana, antaa kaunista valoa. Ihana jos tuijottelet :)

   Poista