sunnuntai 14. syyskuuta 2014

Hyvä tunneOn hyvä juoda aamukahvi reissukupista,
tulee sellainen vapauden ja kulkemisen tunne,
tunne siitä, että kulkee juuri omaa polkuaan.
Hyvä tunne, hyvä kuppi, kohdattiin kirpparilla,
samalta reissulta löytyi lautanen yksinäisten lautasten sarjaani.
Niitä on jo monta, yksinäistä, yhdessä.
Ja tuoksuherne yllättelee täällä yhä. 

12 kommenttia:

 1. Minä tarvitsen aamukahvia varten valtavan kupin, mutta mietin juuri eilen, vai oliko se jonain toisena päivänä, että tarvitsisin uuden valtavan kupin. Ne jotenkin piristävät arkea, vaihtelu ja vaihtelun tunne.

  Katsoin yläkuvan pikku linkkikuvaa sivullani, että siinähän on kukka keskellä hankea, mutta ei ollutkaan, oli kukka ihanalla liinalla. Näistä sinun sanoista ja kuvista ja siitä, ettei ollutkaan hankea, tuli hirveän levollinen olo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin se on, vaihtelu piristää kummasti. Mulla on nuo pienen pienet kahvikupit ihan parhaita, ja tämä uusin on kaikista pienin. Vaihtelen niitä sitten tunnelman mukaan :)

   Oi että, hanki! Ja kyllä naurattaa tuo, että levollinen olo tuli siitä, ettei ollutkaan hankea! :D Pahoittelen säikähdystä! :D

   Poista
 2. Suloinen tuo ylin kuva, minustakin näytti Mirvan lailla, että siinä oli kukka keskellä hankea, kun katsoin kuvaa ensin pienenä. Minustakin on mukava pelastaa näitä parittomia astioita, jotka voivat sitten täällä meillä tutustua ja ruveta elinikäisiksi ystäviksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan hassu tämä hanki-näkymä, toivotaan ettei se ole enne... Mukavaa, että sulla sama harrastus :) mä olen niin höperö tämän kanssa, etten voi ostaa, jos vaikka lautasia on kaksi, tai kuppeja. Pitää olla yksi ja ehdottomasti hinta vielä alle euron. No, joskus teen hinnan suhteen poikkeuksen.

   Poista
 3. Ihanat värit. Rauhoittavat, ja sitten tuo täydellinen oranssi pilkahdus. Kiitän.

  VastaaPoista
 4. kauniita ovat, yhdessä tai erikseen

  VastaaPoista
 5. Minäkin katsoin, että yläkuvassa oli kukka suloisen puuterilumen keskellä, ihana utuinen kauneus.
  Kaikenlaiset reissujutut ja -asiat ovat minusta hyviä, semmoiset jotka antavat tunteen eri paikoista, matkalla olosta, vapaudesta.
  Olen lukenut yöpöytäkirjana nyt jonkin aikaa Päivi Kanniston Elämäni nomadina (taisi olla nimi noin), löysin sen jostain kassan vierestä laarista ja nappasin ruokaostosten mukaan, oli jokin reissuntarveolo tai jotain semmoista, ja vaikka en ole nomadi, löysin kirjasta paikoin aika paljonkin pohdittavaa, ehkä sitä, että miten voi olla "reissussa" tässä ja nyt ihan kotona arjessa omalla tavalla, luulen, että siihen tarvitaan juuri tuollaisia asioita myös, vapautta kuvaava reissukuppi :)
  Mukavaa kaunista viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi lumi! :D Mikä onni, ettei vielä! Ihana tämä sun teksti tässä, kiitos kovasti. Luulen, että tämä on just tota, olla reissussa ihan tässä näin, omin konstein ja ajatuksin. Antaa hilpeän vapauden tunteen, vähän villinkin, sellaisen, että voi hymyilyttää vaikka tulisi mitä eteen. Kiitos ihana sinä, ja samaa toivon sinne teille, kaunista ja reissutunnelmaista :)

   Poista
 6. Kahvi maistuu pienestä kupista paremmalta kuin mukista (jotka ainakin meillä ovat hiipineet käyttöön jo vuosia sitten). Kuppiin kaadettaessa tulee viipyilevä lapsuus- ja santsausolo, hiukan juhlavakin.

  Esikoisen rippijuhlia suunnitellessamme aloimme miettiä, mistä saisi riittävästi samanlaisia kahvikuppeja. Sitten näin jossakin lehdessä vinkin kerätä kasaan eriparisia. Niin tein. Kaunis kattaus tuli.

  Voi tuota vaeltajaa sinisessä kupissa. Ihana ja symbolinen! Tykkään tuosta räsymatosta myös.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen samaa mieltä, Katja. Hiukan juhlavakin olo, arki-iltana töitten jälkeen on ihana kaataa kahvia pikkuruiseen kuppiin. Tosin ilman alulautasta :) Mukeja on kaapit täynnä, olen aika kyllästynyt niihin.

   Eriparit on tosi hyviä, minä tykkään niin myös. Meillä oli häissä kynttiläalusina mun kaikki yksinäiset kukkalautaset :)

   Vaeltaja on symppis :) Räsymattokin on kirpparilta, ja se on sellainen tärkeä matto, on saanut olla eräässä näyttelyssä mukana, rekvisiittana lattialla. Sillä on tunnearvoa, keittiössä jalkojen alla joka päivä :)

   Poista