maanantai 11. marraskuuta 2013

Passeli pipo
Pipo, josta tuli tyttären päähän just passeli.
Peitosta jäi lankaa ja nyt on tulolla pystyraitasäärystimet,
innoitus tuosta Novitan joululehdestä.
Haluaisin vielä itsellenikin pipon tuosta langasta, 
mutta siihen ei taida langat enää riittää.
Harmi, sillä tykkään noista väreistä hirmusti,
voisinpa ajatella jopa puseroakin...
Tämä Puro Batik taitaa vaan olla jo historiaa,
nämäkin langat haalin alelaareista kesän lopulla. 

 

12 kommenttia:

 1. Kaunis ihana tyttö :)
  Voi kun olisin tajunnut tehdä tuollaiset säärystimet just samasta langasta, alelaarilöytö. Nyt väkerrän epätoivoisesti huivia, johon olen tyhmyyksissäni myös sekoittanut yhden toisen jämälangan ja josta jo tiedän, etten siitä tykkää, siksi se onkin niin epätoivoista väkertämistä. Jämälankani ei vain sopinut Puroon. Nyt harmittaa, pipo olisi myös ollut just oikea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on :)

   Välillä tulee tehtyä vääriä neulomispäätöksiä ja se tekemisen tahmeus tuntuu silloin kyllä! On vaan vaikea lopettaa ja purkaa pois...Mä aloitin yhtä pipoa jämistä, ja voi hitsi siitä tulee ihan karmea. Pakko purkaa. Alelaarit on hyviä paikkoja.

   Poista
 2. Mulla on kauhea neulomishimo ja joululahjoiksi haluaisin tehdä kaikenlaista, mutta en saa tartuttua kutimiin. Ehkäpä tänään! Kiitos sinun!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, kunpa sait tartuttua!! Välillä se on niin vaikeaa ja mikä ilo sitten tuleekaan, kun joku homma alkaa edetä.

   Poista
 3. Kiva pipo! Ja tuollaisista säärystimistä tulee kyllä kivat. Minäkin ihastuin tuohon lankaan. Ostin vain yhden (!) kerän sitä kesällä. Tein siitä siivousrievun. Akryylirätit on mahtavia tahrojen poistajia! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Juu, säärystimistä tulee kivat, oletan, tosin niissä on pieni oma viritys, jota nyt hiukan kuitenkin epäilen...no, katsotaan. Katos vaan, enpä ole tullut ajatelleeksi akryylin tahranpoisto-ominaisuutta! Tarttis kai joskus neuloa siivousriepu.

   Poista
 4. Aina oikeassa/nurjassa on kaunis rakenne. Hurmaava pipo tuli! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on. Piposta tuli kiva. Onneksi tyttö tykkää näistä mun kyhäelmistä, tästäkin piti siis tulla omaan päähän sopiva, mutta on nyt aika kaukana siitä.

   Poista
 5. Suloinen pipopää :-) Pystyraidat säärystimissä on erilaiset ja hauskat.

  Raitojen kutominen on kyllä aika koukuttavaa. Aloitin yhtenä iltana huivia raidoittuvalla langalla, enkä menannut malttaa nukkumaan mennä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On hän :)

   Niin minustakin, hauskat on nuo pystyraidat! Täällä kanssa illat venyy ihan liikaa, aina puikot käsissä ja niskat juntturassa.

   Poista
 6. Suloisuus mallina, ja niin kiva pipo:) Tuota lankaa minäkin tahtoisin, upeat värit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Lanka on ihana, jotenkin niin toisiinsa sopivat sävyt, ihan mun. Vaikkakin on halpaa ja akryyliäkin sisältää, silti. Miellyttävän tuntuista eikä kutita!

   Poista