perjantai 2. elokuuta 2013

Jää vain tyhjä laituriNäissä hetkissä niin vahvat siivet, tummuvat vedet.


Kuljin elokuupeltojen halki ja ymmärsin,
että minun heinäkuuni jäi kesken. 
Ennen muuta on elettävä se ensin loppuun.

 
Hidastun vuosi vuodelta, hetki hetkeltä.
Juoksen, mutta jää vain tyhjä laituri, vilkuttava käsi.
Juna, se katsos meni jo.
Tyttö parka. 

8 kommenttia:

 1. Hieno kuva tuosta, olisiko venvajasta. Kumma, että veilä on pystyssä...:)
  Mukavaa viikonloppua sinulle♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö ole hurmaava! Venevaja juu, Virroilta. Niin nättinä siinä, vaikka jo hutera onkin.

   Kiitos samoin, kaikkea ihanaa tähän viikonloppuun, hyvää Rompetoria!

   Poista
 2. Ehkä joskus on parempi jäädä jälkeen ja antaa maailman mennä menojaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin se on tehtävä, kun mukaan ei vaan ehdi, ainakaan tämä tyttö.

   Poista
 3. Minustakin on tuntunut siltä, että en ole oikein ehtinyt tähän mukaan, että heinäkuu lennähti johonkin niin nopeasti, en tiedä, mietin, että pääsinkö lomalle liian myöhään, olisiko ollut pitempi kesätunne, jos olisi ollut lomaa jo kesäkuussa, tai sitten vain odotan kesältä kaikkia niitä kesätunteita, joita on aiemmin ollut ja sitten jokainen kesä on kuitenkin toinen ja uusi. Minä hidastun myös. Kaikessa. Yritän keskittää kaiken tähän hetkeen, ajatella että nyt on kaikki, elämä on nyt. Silti välillä tuntuu kuin joutuisi vilkuttelemaan junalle...

  Niin kaunis kuva venevajasta, tulee mieleen hetken kauneus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, hetken kauneus ja siihen keskittyminen, tärkeitä asioita ja niitä on tässä kesässä onneksi ollut ja huomaan, että olen jo oppinutkin pysähtymään ja kuten sanot, huomaamaan, että nyt on kaikki. Luulen, että asia on niin, että vaikka kesä olisi puolet pitempi, silti vilkuttelisin junalle, koska olisi vielä enemmän aikaa hitailla ja jäädä oleilemaan, leijua muissa maailmoissa...että kyse on vain siitä, että valitsee sen hitaamman kulkemisen. Ehkä. Toisaalta sitten, vaikka yritänkin välillä ehtiä, en sittenkään... tiedä tästä sitten, elämästä.

   Mun loma oli kesäkuussa ja se oli nyt hyvä niin. Tuli hyvin tärkeään kohtaan, suureen tarpeeseen. Ottaisin kyllä mieluusit elokuunkin lomaa, tämä on niin kaunista ja syvää aikaa, että olisi ihana ehtiä hitailla vielä vähän :). Käy nimittäin niin, että jos nyt elän vielä heinäkuuta, niin menee koko elokuu ihan ohi. Voivoi. Tyttö parka. Pitäsi kai laskeutua maan tasalle.

   Kiitos sinä. Voi kun olen iloinen, että käyt juttelemassa. Tulee hyvä mieli.

   Poista
 4. Kaunis teksti ja tunnelmat olivat niin tuttuja. Minäkin hidastun vuosi vuodelta tai aika menee nopeammin, jompi kumpi. Eli se olen minä! En ehdi kaikkien junien kyytiin enää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sinulle. Niin, ihana kuulla, että tunnelmat on tuttuja, että on muitakin, jotka vilkuttelevat junille...Pitäsi ehkä joskus kokoontua samalle laiturille kaikki yksinäiset ja hitaat vilkuttelijat. Jos sitten löytyisi joku hyvin hidas ja oma juna meille tällaisille :D, sellainen, joka ajelisi hitaasti sivukujia, pysähdellen, että pääsisi kurkistelemaan kaikista ikkunoista ja hypellä kallioilla ja puskissa ja sitten taas jatkaa matkaa, kaikessa rauhassa. Juna hitaille.

   Kiitos kun kävit, ihana.

   Poista