torstai 28. maaliskuuta 2019

Kaksi teosta - Ennen
Kaksi teosta
Ninnun antaman aiheen "Ennen" inspiroimana,
minun tässä ja Ninnun Kuvittelun ilossa.

7 kommenttia:

 1. Voi ihana!!!Tässä on myös jännä tunnelma.Olet saanut siihen upeasti vangittua sellaisen hiukan aran odottavan,ekaluokkalaisen tunnemaailman mielestäni.❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos :) Ja juu, tuo oli ekaluokkalaisen koululaukku, muistan sen vielä, kun näin sen Keravan laukkukaupassa enkä sen jälkeen muuta sitten nähnytkään. Musta on otettu kuva, jossa seison eteisen ovella laukku olalla, keltainen mekko päällä ja punaiset polvisukat jalassa :)

   Poista
 2. Olen katsonut tätä jo monesti ja se koskettaa aika sanattomaksi. Valon värissä on jotain erityisen uskottavaa, ihan kuin ennen. Lähellä oleva ennen on paljon kulmikkaanpi kuin isovanhempien ennen. Harmittelen miksi he eivät kopioineet kuvia omasta menneisyydestään vaan jostain kauempaa, itselleni vieraista ihmisistä. Tämä kuva valollaan auttaa ymmärtämään. Kiitos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. J! Voi että, kiitos. Mä en osaa sanoa nyt mitään. Ajattelin, että en saa tällä mitään muille, mutta sittenkin! "Lähellä oleva ennen on paljon kulmikkaampi"... jään tuohon nyt täysillä. Kiitos.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Hei Hensku, kiitos paljon! Tykkään kaikesta retrosta, tuo laukkuni on aarre, eteisessä aina valmiina lähtöön :) Tätä oli kiva tehdä. Kiitos kun kävit.

   Poista
 4. Onko totta, etten ole tätä kommentoinut? Anteeksi. Ihana "Ennen" sinulla. Rauhallinen ja tasapainoinen.

  VastaaPoista