torstai 5. heinäkuuta 2018

Paloiksi
Täällä on heräilty unesta ja käynnistelty pikkuruisia projekteja. En tiedä tuleeko näistä koskaan mitään valmista, mutta juuri nyt on sellainen olo, että tärkeintä on tekeminen. Vaikka sitten vain pilkkoisi vanhat farkkunsa paloiksi, leikkelisi suikaleiksi. Se riittää nyt, kaikki muu sen päälle olkoon iloista ylläriä! 

Olen myös pilkkonut ajatuksiani paloiksi, tajunnut jotakin oleellista, unohtanut muutamia asioita, saavuttanut jonkin tason mielenrauhaa (edes hetkellisesti) ja ylittänyt valtavan kynnyksen. Siksikin vedän kohta lenkkarit jalkaan ja lähden lenkille. Piste.


 

6 kommenttia:

 1. Pienet projektit ovat parhaita.
  Kuvat ovat tosi inspiroivat ja kauniit!♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ovat. (ja samalla tää on valtava projekti, kun yritän tyhjätä kaappeja... siis projekti, mikä tulee viemään n. 10 vuotta, mutta pienet askeleet!) Oi kiitos, jotenkin itsekin sain nyt näistä kuvista ja puuhista virtaa!

   Poista
 2. Ihanat ajatukset ja ihanat projektit siellä!
  Näyttää niin kivalta, jään odottamaan tuloksia.
  Peukku mielenrauhalle ja hyville ajatuksille ja lämmin kesähalaus sinne <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, on ollut paljon kaikkea mietittävää tässä viime aikoina, nyt tuntuu, että saan taas käännettyä valon puolelle pääni. Voi juu, mäkin odotan tuloksia :D Ei vaan, tänään kaivan ompelukoneen pölyn alta esiin, katsotaan kuin tytön käy!
   Kiitos Ellis, peukku sullekin halauksen kera, olkoon tuulet myötäisiä!

   Poista