keskiviikko 20. kesäkuuta 2018

Laiturilta


Mielenrauha löytyy


laiturilta 
veden ääreltä 
ääneen sanomisesta 
kuuntelemisesta 
yksityiskohtien havaitsemisesta 
paikalleen pysähtymisestä
varjoista
ajattomuudesta
tekemisestä
valmiiksi saamisesta
yliviivaamisesta 
viinilasillisesta
liikkeelle lähtemisestä
kulkemisesta
vihreän sisältä
tasaisista äänistä
rinnallakulkijasta
naurusta
merkittävistä sanoista
venymisestä
moottoritieltä
huomaamisesta
unesta
aamuvarhaisesta
pehmeästä tuulestaPiti oikein listata, sillä välillä se ryökäle on piilossa. Muistanpa sitten mistä etsiä. 
Mistä sinä lyödät omasi?

11 kommenttia:

 1. Ihana postaus. Ja ainakin: kesäsateesta, kotiterassilta, kirja kädessä, valojen ja varjojen leikistä, mielikuvien Irlannista, metsästä. Omana hetkenä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Katja :) Ihana sinun listasi, oi oi! Irlantikin... Ja kyllä, oma hetki.

   Poista
 2. Hieno lista.
  Omistani voisin mainita:
  Riippukeinusta koivujen lehvistöjen tuijottelu,kesäillat portailla teemuki/viinilasi kädessä,kaunis,hiljainen musiikkikappale juuri sillä oikealla hetkellä, kun se osuu joka hermoon.Luulen,että voisin jatkaa loputtomiin. Ihanaa itsekin huomata,että hetkiä mielenrauhaan löytyy paljon.
  Mukavaa juhannusta Satu!♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Listaaminen tekee hyvää, huomaa enemmän. Riippukeinu! Olis ihana! Kiitos, juhannus oli kiva, mutta karkasi käsistä...

   Poista
 3. Ihana sinä! Mun mielenrauha tulee juuri nyt leppeästä, hiukan unisesta juhannustunnelmasta, kiirettömyydestä, sateentuoksuisesta puutarhasta, keventyneistä hartioista, syvähengittelystä.

  Suloista mittumaaria♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ja ihanat sun mielenrauhan lähteet! Tuo uninen tunnelma ja kiireettömyys, tai oikeastaan kiireettömyyden tunnelma nimenomaan myös, niitä olen kaivannut, ja luulen että hiukan nyt saanut liepeistä kiinni. Keventyneet hartiat, oi että, kunpa!!

   Poista
 4. Myös: musiikista, heinikossa selällään makaamisesta, eläimen silityksestä ja rapsuttelusta, joogamatolta, rauhallisesta kiireettömästä aamiaishetkestä, kauniista iltataivaan väreistä ja yöpuulle rauhoittuneesta maisemasta sekä uimisesta ilta-auringon viimeisten säteiden aikana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana Kettu, hei :) Ah, juurikin niin, kaunis lista! Joogamatto on tosi hyvä, ja aamiaishetket vailla hoppua... tänään sellainen! Kiitos sinulle!

   Poista
 5. Oi mitä kuvia! Ihmeellisen ihanan blogin löysin omalla mielenrauha-hetkelläni. Sinun postauksista aion nautiskella sivun kerrallaan, kuin hyvästä kirjasta. Upeiden kuvien ja harkitun tekstin yhteensopivuus antoi juuri äsken mielenrauhan; vielä löytyy kauneutta maailmasta. Kiitos siitä sinulle!

  VastaaPoista