sunnuntai 10. kesäkuuta 2018

JoogapäiväLoma-aamu. En pidä tuosta viivasta loman ja aamun välissä, voisiko se olla yhteensulautuva lomaamu. Joo, ei voi. Sori. Loma-aamu siis.

Kahvia ruusukupista, lukemisena Minna Eväsojan Shoshin, Aloittelijan mieli, juuri oikea kirja tähän hetkeen. Voi, olen lukenut paljon hyvää viime aikoina! Viimeksi Jenny Offillin Syvien pohdintojen jaosto, suositus tuli Pirkolta, kiitos siitä! Lumiomenakin on lukenut sen. Sitten ystävän suosituksena Tom Malmquistin Joka hetki olemme yhä elossa, kiitos J. Kirjat, mitä tekisinkään ilman teitä! 

Tiedossa paikallaan olevia tyhjiä päiviä. Kirjoja tietenkin, ja käsitöitä. Muutama pieni meno, hengittämistä sisään ja ulos, katseen tarkentamista tärkeisiin. Tänään on joogapäivä, tai ilta kylläkin, mutta miksipä se ei alkaisi jo näin aamusta mielen joogalla. Kokeilen.


Tässä kaupungissa ei ole paikkaa jossa itkeä. Mutta eräänä päivänä vaimo saa ajatuksen: vajaan kilometrin päässä asunnolta on hautausmaa. Ehkä hän voisi kulkea itkeskellen sen halki hermostuttamatta ketään. Ehkä hän voisi jopa heilutella käsiään kuin siipiä.

- Jenny Offill: Syvien pohdintojen jaosto


Niin, täytyy vain pitää katse tiessä ja olla katsomatta ojiin, Lillemor sanoo. En tiedä, ojissa kasvaa kuitenkin kukkia, tiellä ei, vastaan.

- Tom Malmquist: Joka hetki olemme yhä elossa 


Olisiko sinulla joku kirjasuositus minulle? 
4 kommenttia:

 1. Joogapäivä, hyvä päivä. Hosulikin tykkää.

  -Ruut

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hosulille hei! Oli hyvä jooga, alkoi niskassakin veri kiertää, ihmeellistä!

   Poista
 2. Viisas tuo toteamus, ojissa kasvaa kukkia, tiellä ei

  VastaaPoista