sunnuntai 27. toukokuuta 2018

Etsivä löytää kyllä


Kaksi viikkoa vielä ja sitten lomaa leipätyöstä viiden viikon verran. Vaikea kuvitella nyt, ja sitten henkäyksessä sekin tulee menemään ohi. (en halua olla negatiivinen vaan realisti)

Tarvittaisiin lottovoitto. Ei tule ilman voittajafiilistä (sillä lottoan vain silloin, kun tuo fiilis on päällä, viimeksi sillä irtosi 8 e). Elämä on liian kallista. Haen, etsin ja kaivelen kivien alta asioita, joihin ei tarvita rahaa. Onneksi niitä on, etsivä löytää kyllä. Ja niitäkin on, mihin riittää pieni summa, sellainen saattaa löytyä jopa kolikkokukkaron uumenista. Ajattelin myös toteuttaa lomani aikana suunnitelman, mikä pitää minut luovana ja tuottavana. Katsotaan miten tytön käy. (viime kesänä se ei vielä toiminut, sen sijaan luin monta kirjaa parvekkeella, tuottavaa toki sekin)

Mutta lomamatka, se on nyt varattu! Lippu maksoi vain 11,60 ja sillä pääsee vielä takaisinkin, ihmeellistä. Siitä tulee reissujen reissu!

Ja mistä sitten loma lopulta eniten koostuu? Hetkistä, jolloin saa olla, kuunnella lintuja, katsella taivasta ja uittaa kättään pehmeässä vedessä pienistä pienimmälläkin laiturilla. 


  

11 kommenttia:

 1. Tuon hinaiselle matkalle olisi minullakin varaa..:)
  PArvekkeella lukeminen on tuottavaa ja rentouttavaa...sitä rentouttavaahan kesältä pitääkin saada.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, eikö olekin hyvä, että sellaisiakin on! Ja kyllä, niin minustakin, lukeminen on aina tärkeää.

   Poista
 2. Ajattelen tänään jotenkin niin, että loma on mielenrauhaa ja sitä, ettei paniikinomaisesti yritä imeä kaikkea, vaan antaa hyvän tulla kun on tullakseen. Vähän se katsoo paikaa jossa viihtyy ja pikkasen aikaa, mutta kun niin monta kertaa on sanottu, niin se kaikki lähtee omasta itsestä. Pääasia on, että muistaa olla myös hetken hyödytön, sillä siihenkään olotilaan ei terve ihminen jää vangiksi, vaan lipuu pikkuhiljaa tekemään jotain (ja siitä jostakin voi tulla suurta, jos ei panikoi). Uskon siihen, että kesäsi on luova ja tuottava.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin se on, paniikilla ei synny mitään, se on niin koettu. Pakolla sitten taas kylläkin, se vasta tuttua onkin :D

   Luulen, että tällä hetkellä mielenrauhani syntyy tekemisellä ja kotikulmille asettumisella, sillä, että mielummin vähän kuin paljon. Uskoisin niin.

   Poista
  2. Totta on tuo, että välillä täytyy pakottaa itsensä. "Pakottaa" -sana on hyvä silloin, kun pakottaa itsensä eikä toista.

   ♥ Asettumiseen uskon minäkin. Pyrähtely on kivaa, mutta jos lentää liian usein, tulee levottomaksi.

   Poista
 3. Onnellisia ja innostavia hetkiä kesääsi Satu ❤️

  VastaaPoista
 4. Oih, niin leijaava teksti vaikkakin realisti siellä kuiskutellutkin sanojen takana:) Sinulla on kuitenkin taito irrottaa ja lentää! ENÄÄ kaksi viikkoa ja laskeudut lomavapauteen, jiihaa!

  Satu, toivon kesääsi kaikkea hyvää, onnenhippuja ja suloista leijaamista kuunnellen ja katsellen♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hannah, taito irrottaa ja lentää, kiitos tuosta ajatuksesta! Olen alkanut jo laskea korkeutta :D

   Kiitos paljon sinulle, pidän silmäni ja korvani auki!

   Poista
 5. Onneksi kesä ei maksa mitään.Jos oikein heittäydyn minäkin tuhlailevaksi menen kirpparille tekemään parin euron, maailman parhaimman löydön. :)
  Ihanaa loman odottelun aikaa Satu, ja sen reissujen reissun! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta! Mahtavaa ilmaista lämpöä on saatu jo yllin kyllin! Parin euron tuhlailut ovatkin parhaita! Kiitos paljon sulle, koko kesä edessä!

   Poista