maanantai 1. tammikuuta 2018

Siipien herättely


Uuden alku. Vaiko vanhan jatko? Molempia varmaankin, toivon kuitenkin hiukan enemmän uutta, sellaista virkeää virettä.

Kävin vuoden viimeisenä päivänä nuuhkimassa ilmaa, ottamassa askeleen eteenpäin, sillä niitä tulee tämän uuden myötä otettavaksi ja paljon. On aika saada itsensä liikkeelle. Muutenkin kuin autolla töihin ja takaisin, kaupan kautta. On otettava aikaa oman kunnon ja terveyden kohentamiselle. Tavalla tai toisella. Pienin askelin, tavoitteena elämäntapa, ei kuuri tai puhti tai rykäisy, vaan todellakin elämäntapa. Aloitin jo, parin minuutin aamujoogaani kuuluu siipien herättely!
 


Istuskelin tuolla lempiportaillani hetken ja havahduin siihen, että kaikki on niin kerroksellista. On syitä, seurauksia, vaikutuksia ja asiat riippuvat monesta oksasta. Selkeää ja suoraviivaista on oikeastaan aika vähän, ja tajusin, etten sellaisesta edes juurikaan perusta. Kerroksellinen, mutkikas ja rönsyilevä antaa aika paljon enemmän, vaikka ei aina helppo tie olekaan. 

Tavoite on siis vahva, ehkä jopa kirkas. Himmenee varmasti arjen raivoissa, mutta opettelen rinnalla armollisuutta. Toiveitakin on, ja haaveita, vai ovatko ne yksi ja sama... Joka tapauksessa paljon risteilee mielessä, taidan tarvita kartan saadakseni selvän näistä ajatusteni kerrostumista!Kaunista valoa vuoteen 2018!
Pidetään huolta itsestämme ja toisistamme!  

 13 kommenttia:

 1. Itsestä huolehtimista aloin harrastamaan jo viime syksynä. Aloin jumpan...siis jumpan, joka koskaan ei ole ollut lempiliikkusmismuotoni..:).. mutta tämä aikuisten jumppa onkin erilaista, kuin kouluaikainen jumppa. Tykkään.
  Hyvää Uutta Vuotta sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jumppa on tärkeää. Mäkin herättelin itseäni syksyn mittaan, toivon, että virkoan nyt kunnolla. Ilmoittauduin yin joogaan :)
   Kiitos, sinulle myös!

   Poista
 2. Kaunista valoa myös sinun vuoteesi ja kiitos! <3
  Haluan myös herätellä omia siipiäni.Ja kyllä, itsestä huolehtiminen,kunnon ja terveyden kohentaminen ovat omalla listallanikin.Virkeänä ja vireänä sitten helpompi pitää muistakin huolta.
  Ihanat mieliportaat, ihana huovutettu alusta!
  Hyvää alkanutta matkaa tälle vuodelle Satu! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sinulle, hitaasti tässä heräillään. Tänään ollut vallan laiska päivä, mutta olen kyllä nauttinut. Ja kiitos, tykkään alustasta kovasti ja nuo portaat, ihan parhaat ja ihan tässä lähellä!
   Virkeää ja vireää vuotta sinulle!

   Poista
 3. Saada itsens liikkeelle, sitä täälläkin kaivataan <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, toi saada itsensä liikkeelle... pitää tehdä enempiä ajattelematta, muuten ei tapahdu täällä mitään.

   Poista
 4. Tuo sinun retkialustasi on kyllä täydellinen!
  Nyt tiedän oman tavoitteeni tälle vuodelle!!!!!!
  Teen itselleni oman inspiroivan villaisen alustan mieliväreistäni! Yes!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, niin se on, tykkään kovasti :) Ja vallan ihanan tavoitteen otit nyt! Mulla on muutama keskeneräinen, taidan ryhtyä niitä kursimaan kasaan minäkin!

   Poista
 5. Hei.

  Ihanat portaat, kutsuvat - kun katsoo alhaalta ei tiedä kaikkea, mutta askelma askelmalta näkee ja oppii... ylhäällä kaunis valo, askelmilla pehmeä sammal...
  porrasaskelmat ovat kestävän näköiset, kulkea ja pysähtyä,
  ympärillä puita, "ryteikköä" - niihin voi ripustaa vaikka ajatuksia . . .

  Lempeää valoa vuoteen 2018!

  terveisin S

  VastaaPoista