lauantai 20. tammikuuta 2018

Jo ihan toista

Valo on jo ihan toista kuin mitä se on ollut pitkään aikaan. On ollut täydellisiä lumopäiviä, tärkeää vastapainoa kaikelle muulle liian täydelle ja kuluttavalle. Vastapainona on myös keskiviikkoilloissani hurmaava yin jooga. Kyllä, olen saanut keskelle arkista viikonlopun tuntuisen puolitoistatuntisen! Täydellinen irtautuminen kaikesta muusta paitsi omasta kehosta, tunne sen jälkeen on hyvinkin leijuva. Kiitos ystävälle suosituksesta, hän tiesi, kuten aina. 

Parveke jäi syksyllä siivoamatta. Mutta ei se haittaa, sieltä löytyy yhä pieniä kauniita! Niillä mennään kevääseen asti :) 

11 kommenttia:

 1. Todellakin, valossa on jo pirskaus kevätlupausta ja se lohduttaa kovasti. Kaamos on selätetty, valoa kohden kuljetaan!

  Yin joogaa pitäisi kaiketi kokeilla täälläkin:)

  Levollista viikonloppua siskonen♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin kuljetaan, vahvasti! Ihan mahtavaa se yin jooga, tunnen itseni leijuvaksi sen jälkeen :) Kiitos, ja nyt ollaan jo taas viikonlopun äärellä! Ihania loppuviikon päiviä sulle!

   Poista
 2. Olen huomannut miten valo on lisääntynyt...varsinkin illasta..:)

  VastaaPoista
 3. Valo on lisääntynyt, niin ihanaa!
  Pitäisiköhän minunkin kokeilla.Keskellä viikkoa pieni viikonloppu tulisi niin tarpeeseen.
  Kaunista löysit!<3 Sinun laillasi minunkin silmäni halajavat pienen pientä, haurasta ja herkkää silloin kun harteilla tuntuu raskas kivi.<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se, huippua! Suosittelen lämpimästi. Jotenkin ihana katkaisu arkeen, lepohetki. Niin, ehkä sitä aina hakee vastapainoa, jotakin kevyttä liian paljon rinnalle... kiitos ajatuksesta!

   Poista
 4. Viikonlopun ihanat lahjat: valo, tyyneys ja lumi. Niin, ja kimallus. Ihanaa, että olet saanut hyvän hetken keskelle viikkoasi! Kauniit valoisan keveät kuvat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä kaunista! Tuo jooga on ihan mahtava breikki. Kiitos Ninnu :)

   Poista
 5. Keskiviikko on juuri sopivin päivä joogalle tms.
  Kuviesi herkkyys enteilee jo kevättä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On, olen samaa mieltä. Aikakin on ihana, myöhäisillalla :) Kiitos, kyllä, kevät, oi kevät!

   Poista