maanantai 26. kesäkuuta 2017

Pidin valtavasti


Winkler ajatteli: meidän varjomme ovat meidän tarinamme. Raahaamme ne mukanamme kaikkialle. 

***

Hän ihmetteli maailman välinpitämättömyyttä, sitä miten se vain jatkoi menoaan, kaikesta huolimatta. 

Anthony Doerr: Davidin uni 
Sairastelen, mutta sain luettua kirjan loppuun. Se oli kiehtova, kaunis, raivostuttavakin. 
Pidin valtavasti. Suositus!

Mitä sinä luet juuri nyt? 

8 kommenttia:

 1. Luen pokkaria Paula Hawkins:n Nainen junassa. MElkein jo lueottu......ja nyt menen kirjaston sivuille katsomaan löytyisikö hyllystä Davidin uni...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih, tuo on multa vielä lukematta, löytyy kyllä kotihyllystä, pitääkin laittaa se kesäkirjapinoon. Kiitos muistutuksesta! Löytyikö? Toivon, että pidät!

   Poista
 2. Katsoin tuota kirjaa kaupassa, miekenkiintoiselta näytti. Pitää laittaa varaukseen. Viime aikoina olen eniten katsellut/lukenut taidekirjoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä ostin tuon lentokentältä matkalukemiseksi. Kiehtoi jo kannen takia. Oi taidekirjat! Onko joku erityinen mitä haluaisit suositella?

   Poista
 3. Sinun tekstiäsi, Satu! Ihmettyneenä ja ilahtuneena, että löysin tänne ja edelleen olet täällä. Vuosiin en ole juuri lukenut, en kirjoittanut, ainakaan mitään kaunista, vain asiallista ja kuivaa. Nyt olen täällä, juuri tällä hetkellä ja se tuntuu merkitykselliseltä. Tunnuksillani en enää päässyt kirjautumaan, mutta tämän kirjoitti Villilintu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Villilintu!!! Oi sinä! Ihana kun löysit takaisin! Täällähän minä, yhä, tuskin mitenkään muuttuneena, aina sivukujilla :) Voi että, onpa kiva kuulla sinusta!

   Poista
 4. Todellakin kuljetamme varjojamme mukanamme... herätit mielenkiintoni. Kiitos kirjavinkistä Satu! Minulla ei ole minkäänmoista kirjaa kesken. Vino pino olisi kyllä odottamassa ja tänään tuumailinkin, josko poimisin niistä kesäloman lukemispinon itselleni:)

  Toivottavasti olet saanut selkäotteen potemisesta. Lempeyttä, parempaa oloa♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, mua kosketti erityisesti tuo sana "raahaamme", eihän se aina niin ole, mutta joo, joskus tuntuu juuri tuolta.

   Kiitos, nyt hyvä taas, joku vatsapöpönen vaivasi.

   Poista