lauantai 27. toukokuuta 2017

Kuvitelkaa! - Operaatio lakkiaiset 3
Keittiön pöydällä tuoksuu morsiusangervo. Alkaa olla koti siistinä, tämä tyttö on jynssännyt nurkkia enemmän kuin koskaan. Parveke on laitettu kuntoon, lattiat pesty, keittiön kaappien ovetkin käyty läpi, kuvitelkaa! (joku tekee sitä ehkä säännöllisesti, tämä tyttö ei) Ihmesieni on uusi paras ystäväni! 

Lautasia ja kuppeja on nyt riittävästi, kävin kirpparilla ja tein ihania löytöjä! Jopa pöytäliinat juhlapöytään! (vihreää retroa, sopivat oranssi-vihreisiin verhoihin) Tykkään siis totisesti vanhasta. Niin paljon, että kaikki käytetään loppuun. Siksi meillä ei olekaan uutta ja hohtavaa, vaan värikästä (sitä sun tätä), riekaleista (matot)ja jopa huojuvaa (parvekkeen kukkahyllyviritelmä, vanha kirjahylly). 

Luuttuamiset on siis enimmäkseen tehty, ensi viikon voin keskittyä leipomuksiin. Katsotaan syntyykö mitään vai haetaanko pakastealtaan antimia. On nimittäin vielä töitä ja muitakin rientoja ja voi olla, että aika loppuu kesken. 

Ai niin, uskokaa tai älkää, pesin myös ikkunat! Huomatkaa morsiusangervo-kuvasta: ei tahran tahraa ikkunalasissa! Sen sijaan pojan huoneen ikkuna on röyhkeästi merkitty linnun läjällä, vain muutama päivä pesun jälkeen. Mahtavaa.

 

   


9 kommenttia:

 1. Mahtavaa, mikä ponnistus! Saatte varmasti ihanat juhlat ja parasta, että voit keskittyä nyt ruusuihin ja kuorrutuksiin.
  Terkut sankarille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. J! Totinen ponnistus on tämä siivousurakka ollut! Sittenpä ei tarvitse aikoihin jynssätä :D Kahden vuoden päästä on seuraavat isommat bileet, lakkiaiset sekä rippijuhlat, sitten taas :D

   Kyllä, nyt voi fiilistellä tulevan viikon, nauttia kaikesta kauniista. Voinko jo korkata kuohuvan?

   Kiitos, kerron :)

   Poista
 2. Voi kun joku tekisi saman urakan meillä.

  Oikein hyvää viikkoa teille ja juhlia!

  VastaaPoista
 3. Ihania juhlia ja lämpöiset onnentoivotukset!!!

  VastaaPoista
 4. No niin, tiesin että hyvinhän sinä selviäisit tuosta siivoamisrupeamasta :)
  Ja kuppiasiakin kunnossa.
  Mukavia leipomshetkiä juhliin!

  VastaaPoista
 5. Hyvin se menee! Ihanan heleät ja kotoiset kuvat ❤️

  VastaaPoista
 6. Onnea jynssääjälle projekin etenemisestä! :)
  Ihanat kodikkaat kuvat.

  VastaaPoista
 7. Kiitos teille kaikille myötäelämisestä ja tsempistä! :)

  VastaaPoista