sunnuntai 25. joulukuuta 2016

JoulustaHei joulusta! 

Joskus mietin, voisiko joulu jonakin vuonna olla toisenlainen,
voisiko se olla jossakin toisaalla, voisiko se olla matkoilla. 
Voisi varmaan, ja ainakin se voi olla haave. 
Joskus sellaiset toteutuvat.

On ollut yllin kyllin kaikenlaista hyvää ja kaunista. 
Taidan viipottaa kukkamekossani koko tulevan vapaan viikonkin.

6 kommenttia:

 1. Ihania nuo sinun vanhat astiasi!
  Minä olen viettänyt joulua hyvin erilaisissa paikoissa, ulkona on milloin satanut vettä tai myrskynnyt, milloin ollut lunta ja pakkasta. Aina on joulu meidät hyvin löytänyt :) Tyttäreni eilen sanoi hyvin tästä joulusta: Sisällä on tunnelmallinen joulu ja ulkona kesä.
  Liihottelevaa kukkamekkoviikkoa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vanhat astiat kiittävät :) Mulla taitaa olla se ongelma, että taitaisin kaikista eniten paeta itse joulua... ehkä. En tiedä. Kiitos, loma on onni :)

   Poista
 2. Ihana kukkamekko <3 Itsekin olen miettinyt, että osaisinko olla jouluna jossain muualla kuin täällä, pohjoisessa ja kotona.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kukkamekko kiittää ja minäkin olen oikein iloinen siitä :) Minä luulen, että mulle itselleni toisaalla oleminen ei olisi lainkaan ongelma, lähinnä helpotus, mutta luulen, ettei se kuitenkaan poistaisi sitä kaikkea mitä haluaisin paeta.

   Poista
 3. Sydämeenhän se joulu tehdään,paikat vaihtuvaiset?
  Tuo loppuunsyöty, kaunis kukkalautanen kuvaa niin hyvin sitä, että joulu on mennyt.<3
  Kukkamekko ehdoton lomavaate!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän se on, luulen kuitenkin, että just tuo joulun tunne on se mitä en meinaa saavuttaa ja sen tähden voisinkin karata jonnekin ihan muualle. Nauratti eilen illalla, kun tytär yhtäkkiä huitasi huoneensa joulukoristeista tyhjäksi ja ilmoitti, että joulu on nyt ohi. Ja hän sentään rakastaa kaikkea joulussa! Mulla käy niin, etten sitten lopulta saa joulua siivottua pois, tykkään eniten niistä päivistä kun pää-happening on ohi. Olen kukkamekkotyttö :)

   Poista