lauantai 17. syyskuuta 2016

Yltää hymyilemään

Takana liian täysi viikko. 
Ehdin kuitenkin seisoa aurinkopellossa hetken aikaa.
Se virkisti.

Joskus on myös hyvin tärkeää mennä, vaikka aikataulusta tulisikin tiukka ja aika siellä jossain toisaalla olisikin liian lyhyt. Sillä voi kuitenkin olla vahva merkitys jaksamiselle ja olemisen luonteelle. Liian täydelle voi siten muodostua kaunista, hitaasti käsintehtyä ja kullanhohtoista pitsireunusta. Sellainen sädehtii valoa laajalti ja yltää hymyilemään väsymyksellekin rohkaisevasti, vaikka sitä olisikin kaiken ympärillä vain pieni, hetkellinen palanen. 

 

 

8 kommenttia:

 1. Jälleen niin kauniit kuvat, oi!
  Olet oikeassa, meneminen on tärkeää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Essi sinulle :) Olisin voinut leiriytyä tuonne peltoon koko päiväksi, tarkkailuasemiin. Ja kyllä, meneminen on tärkeää. Ja joskus taas, kuten tänä viikonloppuna näköjään, jääminen ja oleminen on tosi tärkeää!

   Poista
 2. Puhut totisinta totta.

  Keskimmäinen kuva, utu-uni!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, kiitos :) Utu on ihana, siihenkin voi jäädä. Usein jäänkin.

   Poista
 3. Pieni hetki, jos siinä pystyy olemaan 100%:sti läsnä, voi jättää ison jäljen!
  Auringonkukkapelto on vaikuttava, joskus ihan häkeltyy, kun kymmenet 'kasvot' kääntyvät katsomaan kohti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin totisesti voi! Pelto on ihana, ja jostain syystä tykkään eniten siitä, kun kukat alkavat jo vedellä viimeisiään.

   Poista
 4. Tuo lause, että joskus on tärkeä mennä, vaikka... Olin jo jättää yhden menon, olen niin mahtumaton aikataulutetuissa menemisissä, mietin että jospa ajankin linja-autolla ohi ja menenkin kahvilaan, aikataulutta ja muuten vain. Suuri oli houkutus. En ajanut ohi, mutta menin etuajassa, jotta ehdin hiukan harhailla päämäärättä ja saada vapaus-olon.

  Ja nuo auringonkukat. Metsästelin pari viikkoa sitten auringonkukkavalokuvia, olisin kaivannut vanhoja mustavalkoisia menneiltä ajoilta. Nyt sain täällä ihailla näitä. Niin kauniita Oi! Kiitos.

  VastaaPoista