maanantai 6. kesäkuuta 2016

Pesiytymispäivä


Mistä nämä tuulet nyt tulivat, viileä ilma? Olin jo ihanan syvälämpöinen, en nyt ollenkaan jaksa tätä vaihtelua, lämmin ja pitkä kesä on se mitä tarvitsen. Ilman levottomaksi tekeviä tuulia, kiitos. 

Eilen oli perusteellinen pesiytymispäivä, voi että miten sellainen onkin toisinaan niin tarpeellinen! Järjestelyä, siivousta vailla paniikkia, puhtaita pyykkejä, korttipelejä, leipomista, hiukan neulomistakin. Olisin niin valmis lomalle, just nyt. Valmis pesiytymään enemmänkin kuin päivän verran. No aika pian. 

14 kommenttia:

 1. Tuuli kieltämättä kovasti yrittää puhkua kylmää, mutta suojaisassa paikassa aurinko on hallitsijana. Näin lomapäivänä voi valita kumman kuninkaan valtakunnassa asustaa.

  Minulle iski siivousinnostus, mikä on tosi harvinaista.
  Liekö tuulen mukana lentänyt joitain iloisia siivousitiöitä sinulle ja minulle päin ;)

  Houkuttelevan näköistä lankaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koko viikon on tuullut, ei kiva. Siivousinnostus on niin harvinaista, ettei sitä kannata päästää karkuun! Tosin mun into katos arjen kitaan, niin kuin kaikki muukin into. Väsyttää.

   Lanka on kaunista, ihan vaan Novitaa, Ruska. Teki mieli aloittaa syysneule :) Tuulet!!

   Poista
 2. Naureskeltiin tänään töissä, että olipa kyllä kaunis ja lämmin kesä.Ja toivotaan, että tämä syksy jatkuu yhtä aurinkoisen pitkään...:D
  Juu, veti kyllä maton jalkojen alta jo lämpimiin tottuneilta immeisiltä tämä kylmän tulo.
  Mietiskelin tänään luonnon värejä ja löysin täältä kuvistasi niiiin kauniin ja yhteen sointuvan värimaailman.<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen ihan hajalla tän ilman takia. Haluan paljaat varpaat ja päähäni hellehatun. Hanskat kädessä piti tänäänkin kulkea! Pöh.

   Kiitos, värit kiittävät :)

   Poista
 3. Lähellämme asui kerran tuo kukka mutta sitten sen päälle kärrättiin tolkuttomasti mutaa, jos olisi sen tiennyt, siirtänyt. Kaunis kuva. Varpaisiisikin sointuu ihanasti! Ja kissan tassut <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Unikko on mielenkiintoinen. En ole varma, tykkäänkö siitä kovasti vai vähän, mutta kyllä se aina vaikutuksen tekee. Kissan tassuista tykkään tosi paljon :)

   Poista
 4. Ymmärrän kitkan syvälämpöisyyden menettämisestä. Nopeat muutokset ovat kummallisia. Loppuviikosta kai pitäisi taas muuttua rajusti.

  Minä nautin tuulesta, ainakin eilen, kun olin rannassa ja vesi pauhasi ihan villinä ja hiukset nousivat taivaisiin.

  Mulle sopii myös tämä viileys, haluan kesälläkin olla mekko ja villatakki -nainen. Helle pakottaisi näyttämään ihoa, mutta iho on mun oma.

  Nuo unikot ovat ihania.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muutokset juu, ja jatkuva tuuli, en kestä sitä. Paitsi jos asuisin niin, että näkisin meren koko ajan, sitten kestäisin. Olen vähän käärmeissäni ilmatilalle (ja vähän muullekin). Paleltaa. Mä tarvitsen kesällä auringon olkapäilleni.

   Poista
 5. Nyt on tosiaan kylmä. Onneksi kesä on vasta aluillaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin on. Ihanaa kun oli lämmintä toukokuussa jo, ja vielä on toivoa!

   Poista
 6. Täällä vain nyökyttelen kaiken aikaa, säälle ja tuolle pesiytymiselle ja kiireetönnä järjestelemiselle. Ihan samat mietteet ja puuhat täällä!

  Noita yläkuvan kerrottuja unikkoja näin ekaa kertaa ystävän valmistujaisissa pari viikkoa sitten. En ole moisista tiennytkään. Kauniita! Sinä kukkaissatu (tarkoituksella satu pienellä, oli niin kiva ajatuksena tuollainen tarina, satu) ihan sulaudut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuollaisia kotipesäpäiviä tarvitaan lisää, pitkiä ja kiireettömiä. Olen nyt ihan uupu arjesta, kauhea väsy ja ärty, voi että.

   Me asutaan kerrostalossa ja nuo ovat etupihalta, ahkerat naapurit ovat niitä istuttaneet joskus vuosia sitten, kiitos heille. Katsoivat kyllä pitkään kun menin tuonne unikkopuskaan seisomaan.

   Poista
 7. Tänään oli onneksi lämpimämpää kuin eilen. Mutta joskus ns. huonot kelit tuovat muassaan jotain hyvääkin eli juuri tuon, että malttaa käpertyä ja pesityä omaan kotiin ja tehdä niitä asioita joita kesän huumassa ei malttaisi tai huomaa. Kevät hemmotteli meitä niin, että minusta eilen tuntui suorastaan jäätävältä :-D (lämpöasteita oli kuitenkin +17'C :-]). Peetu <3.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiistai oli hyvä. Tänään on ollut hyytävää. Onneksi voin illat neuloa paksua syysvillapaitaa, olla sohvan nurkassa piilossa sen alla :) Peetu on :)

   Poista