tiistai 22. maaliskuuta 2016

JälkeistäDagen efter, tai pikemminkin dagens efter. Upean ja onnistuneen festarin jälkeistä haparointia eteenpäin, otteen etsimistä arkisista asioista ja katseen pälyilyä kohti tasapainottavaa horisonttia. Nyt on syytä keskittyä vihreään ja vaaleansiniseen, valoon ja lintujen sirkutukseen siitäkin huolimatta, että pakkasta on 12 astetta.
 

11 kommenttia:

 1. Ihanasti jo linnut sirkuttavat....kevättä niilläkin rinnassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin tekevät, miten se aina tuntuukin niin ihmeelliseltä!

   Poista
 2. Oi mikä voima noissa herneenversoissa!
  Aurinko olisi jo valmiina antamaan energiaansa kasveille.

  VastaaPoista
 3. Mahtavaa kuulla, että festarit onnistuivat! Toipuja ottaa rennosti vaan;) Ihanat ovat keskittymisen kohteet, noilla etiäpäin ja hyvä tulee!

  Hurmaavatovat myös herneenversot, mikä vihreys!

  Lempeää pääsiäiseen kulkemista♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Festarit oli ihan huiput :) Vihreä on niin ihana juuri nyt, sitä ihan oikeaa vihreää ootellessa! Sinulle valoisaa pääsiäisen aikaa!

   Poista
 4. Hei hienoa, että festarit onnistuivat.

  Tuo herneenversojen vihreys minutkin hullaannutti! En ole yhtään viherpeukalo (vaikka olisi kiva olla), mutta rait ja ohrat sentään älysin tänä vuonna lasten kanssa laittaa ajoissa kasvamaan. Hyvin vihertävät. Mutta herneenversoja taidan nyt myös laittaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, onnistuivat yli odotusten!
   Herneet ovat niin helppoja, laita! Mulla on jo basilikat hyvällä alulla kesää ja parveketta varten :) Mä olen tuuripeukalo, innokas, mutta en kovinkaan sinnikäs.

   Poista
  2. Mä olen innokas aina siihen asti, kun pitäisi iskeä lapio multaan. Sitten iskee epävarmuus ja luulen, etten yhtään tiedä, mitä pitäisi tehdä. Eilenkin tuumailin multapussin vieressä pitkän tovin ennen kuin tartuin siihen, mitä olin tekemässä. (Siirsin narsissit ja helmililjat vasta ostoruukuista kauniimpiin.)

   Poista
 5. Herkät, ohuet sormet kurottavat valoa ja tukea kohti..
  Kaunis ja keväinen värimaailma kuvissa.
  Kuulen kyllä sen linnunsirkutuksenkin taustalla <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä että linnut kuuluvat :) Taivaan sini on niin ihmeellinen vihreän kanssa, ah!

   Poista