lauantai 26. joulukuuta 2015

Huomaan nyt


Loma. Aikaa kohdata maailma, kulkea maisemassa ja havaita valo. Sillä valoahan kuitenkin on, huomaan nyt, kun en ole kiinni töissä ja jatkuvissa suoritteissa. 

Tuuli riepotti ja jäädytti sormet. Merivesi oli kaunis, edelleen, aina. Helpottavaa, että on asioita, mitkä pysyvät, vaikka itse vaeltaisikin toisaalla. 

Meren rannasta palatessani hain neilikoita keittiön pöydälle. Piti jo aatoksi hakea, mutta en ehtinyt, ehkä niiden aika olikin vasta nyt, kaikessa rauhassa. 
12 kommenttia:

 1. Olemme tosiaan olleet hyvin samanlaisissa tunnelmissa, merenrannalla! :)Minäkin niin nautin tästä suorittamattomuudesta.Kun oma elämä on omissa hyppysissä,teen näin tai noin, tai jätän tekemättä.Vielä koko ensi viikko, oman elämänsä rouva! <3

  VastaaPoista
 2. Huomaaminen on tärkeätä, jatketaan havainnointia - lomalla ja työssä <3

  VastaaPoista
 3. Voi miten upea sininen!

  (Muistin siniset villasukat joita suunnittelin aiemmin. Taidankin aloittaa ne seuraavaksi, kun lapaset ovat kohta valmiit.)

  Ihanaa että on aikaa huomaamiseen ja olemiseen vaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sininen on kaunis. Siniset villasukat...merisukat...hm, taidan innostua :)

   On, totisesti, tätä olen kaivannut.

   Poista
 4. Hyviä lomahavaintoja. Ihmettelin, kun minulla ei ole mitään lomalistoja tekemättömistä töistä, ei myöskään kivoista töistä. On vapauttavaa vain lölliä, lukea, pelata lautapelejä, nukkua....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri niin, yllätin itseni imurin varresta äsken, tuli hinku siivota, kun nyt on nurkat ojennuksessa ja halu pitää siitä kiinni. Mutta tosiaankin niin, että teki mieli siivota, ah! Ja lukemisen sain viimein kunnolla käyntiin, on ollut ruosteessa opparin jälkeen.

   Poista
 5. Kaunista, kaunista. Upea sininen meri.

  Mukavaa lomaa sinne sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, kaunista, nyt vielä tuli pikkupakkanen, ai ai. Mei on hieno. Kiitos paljon Essi!

   Poista