torstai 29. lokakuuta 2015

Ihastuttava
 Arkinen päivä voi muuttua ihan toiseksi esimerkiksi silloin, kun saa sinisävyistä, hurmaavaa postia. 
Katja lähetti minulle lautasen, kaveriksi kupille, voi että miten kaunis ele! Mukana tuli myös Kirsi Neuvosen ihastuttava Sydänyö, miten Katja tiesitkään, että pidän valtavasti hänen töistään. Lämmin kiitos!Tilkuista tuli ensin pikkuinen peitto. Heitin sen pesukoneeseen ja koneesta tuli ulos juuri sellainen, mitä halusinkin! Peiton koko oli 55 x 82 cm ja huopunut lopputulos on kooltaan 37 x 52 cm. Toki lisäpesuilla sen saa vielä pienemmäksi, mutta nyt se on hyvä juuri noin. Näin sain kaikki vanhat Novitan Puro-langan jämät käytettyä (purin myös yhden käyttämättömän kaulurin) ja nyt mulla on kaunissävyinen rullattava istuinalunen metsäretkille mukaan otettavaksi. Tykkään tosi paljon tästä ruudullisesta lopputuloksesta, joten seuraavaan on tilkut jo tekeillä. Ja jos käy niin, että oppari ei valmistu ajallaan, niin voinen laittaa tämän korvaamaan puutteita, sillä kyllä täällä kaikkea muuta näköjään valmistuu.


17 kommenttia:

 1. Voi miten ihastuttava postaus!
  Minäkin pidän paljon monesta Kirsi Neuvosen työstä ja tuo lautanen....
  Samoin tuo istuinalusta on upea! Kunhan pääsen omille lankavarastoilleni niin katson niitä sillä silmällä. Taitaa vain olla, että jos langat ovat erimerkkisiä ne huopuvat erilailla ja tulos ei ole noin suorakulmainen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Kirsi Neuvonen on ihana, tykkään tosi paljon, mekot ja kaikki. Ja kyllä, lautanen on ihana!

   Ja kiitos, olen myös tosi tyytyväinen tuohon huopaan. Aloitin tilkut samaan aikaan kun opparin lopullisen kyhäämisen, ja ajattelin, että se on samalla muisto tästä prosessista opparin äärellä :) ihmeellistä on se, että näin sen silmissäni heti valmiina ja just tuollaisena kuin se nyt on. Kunpa opparille kävisi samoin, senkin olen nähnyt valmiina... :D Meinasin ensin laittaa tähän myös Novitan Huopainen-langan loput, mutta sitten arvelin samaa kuin sinä, voivat huopua erilailla. Ehkä pitäisi kokeilla kuitenkin.

   Poista
 2. Oi, kaunista postia sait! Yllätysposti on parasta, piristävää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin sain, ja tosi iloinen olen siitä :) Piristävää, kyllä!

   Poista
 3. Ihana istuinalusta, täydellisiä vastaväripareja! :) Myös lautasen sininen on niin kaunis; mummolansininen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pitko, minäkin tykkään siitä :) Ja totta, mummolansininen!

   Poista
 4. Satu <3 Ihana oli ilahduttaa.

  Ja voi, mikä istuinalusta. Luova työ, johon ei ole ulkopuolista pakkoa, tukee puurtamista. Se on suorastaan välttämätöntä, saman käsityöläisyyden äärellä niissä ollaan. Antaa voimiakin. Hyvä, hyvä! Just noin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet Katja ihana, kiitos :)

   Kiitos, just niin, en olisi osannut tuota itse noin hienosti ilmaista... tukee puurtamista! Niin tekee ja on totisesti välttämätöntä! Kiitos tsempistäkin!

   Poista
 5. Ihanaa postia olet saanut! Peitosta tuli tosi kiva. Tykkään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin olen, ihana arkiylläri :) Ja kiitos, huopa on hyvä ja tarpeellinen valokuvausreissuilla :)

   Poista
 6. Hymyilyttävän ihania asioita täällä luonasi. Toivotan inspiroivaa viikonloppua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sinulle :) Ja kiitos, inspis on täällä nyt kohdillaan!

   Poista
 7. Jostakin ihmeestä ne blogityypit aina tietää, mistä toinen tykkää. Olen törmännyt tähän ilmiöön omalla postiluukullani useasti. Huisia!

  Hieno alunen. En ole tajunnut, että tuollaisen voi tehdä.

  VastaaPoista