maanantai 14. syyskuuta 2015

Toivon melkein niin


Kun istun tässä sohvalla näin aamusta, keittiöön tulvii aurinko, varpaissa tuntuu parvekkeen avoimesta ovesta hiipivä viileys ja kahvi on jo kylmennyt kupissa. Tälle viikolle on tärkeää tekemistä, tulen menemään suosta taivaisiin ja takaisin, sitähän se nyt on, miten saisi pään pysymään viileänä, miten? Valmista pitää tulla, tavalla tai toisella, rimaakin voi laskea, mutta miten sekin sitten tehdään. En minä tiedä. 

Välillä pitää ryhtyä muuhun. Tulla tänne tai tiskata tiskit, hakeutua hetkeksi kukkamaille tai veden rantaan, vesi kuulosti niin kauniilta, ääni oli pehmeä ja lämmin, kuin pieni aaltojen loiske olisi kuiskaillut salaisuuksia. Tai vastauksia, toivon melkein niin.

Kauniista tuli mieleen eräs ihana kauneuden lähettiläs, hänen kuvat ja sanansa ovat juuri nyt tosi tärkeitä hengityspaikkoja minulle.  Kiitos, kaunis. Menen tyhjentämään pesukoneen.


6 kommenttia:

 1. Täällä 'ruudun' toisella puolellakin on monta sinua henkisesti tukemassa :)
  Kiitos hienosta blogilinkistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Seija! Tämä on yhtaikaa aivan ihanaa ja ihan kamalaa :)

   Ja ole hyvä, himalainen on ihana, hyvä että löysit tätä kautta hänet!

   Poista
 2. Kyllä kimmeltää ihanasti!

  Upeaa viikkoa sulle! <3 Tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä kimmeltää, kimmelsi tuolla järvellä ihan huikean kauniisti, ihan kesä vielä. Ja kiitos paljon, on tosi upeaa saada olla töistä irti ja keskittyä rauhassa, yritän parhaani tehokkuuden kanssa... :)

   Poista
 3. :-)
  Tiskata tiskit...tyhjentää pesukone, siivota vaatekaappi, kirjahylly, mutta samalla ajatus kuitenkin tiedostamatta työskentelee, lepää ja työskentelee yhtä aikaa luulen. Hyvää tekemistä.
  Ja sitten on vielä aivan erikseen nuo lepohetket veden tai vaikka kukkien äärellä. Mä yritän muistaa myös nuo tällä viikolla. Ajattelen jo huomisesta hyvää, niin siitä tulee hyvää. Tänään oli toisin, mutta yritän armahtaa itseni :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :)

   Minä luulen samoin, että yhtä aikaa molempia, kyllä se niin on. Siksi pitääkin välillä irtautua, saada veri kiertämään, nähdä kauempaa.

   Armahdus on tärkeää. Ja hyvän ajatteleminen kantaa. Toivon, että sun tiistai on valoisa ja hyvää täynnä.

   Poista