torstai 30. heinäkuuta 2015

Löysin itseni kuusen alta
Jäin miettimään sijaintiani. Aamulla löysin itseni kuusen alta suojasta, hetken päästä toisaalta, olin heinikossa, pusikossa, kukkaniityn laidalla, sateessa ja auringossa, kuljeskelin, kuuntelin ja enimmäkseen ihmettelin.

Tämä heinä-elokuun vaihde on niin kaunista aikaa. Vahvaa ja määrätietoista, tykkään siitä kovasti, ehkä eniten koko kesäajassa. Edes se, että arkiset pakot ovat alkamassa, kesävapaus loppumassa, edes sen harmi ei ole suurempi kuin tämän ajan hyvä voima ja tunnelma. Elokuussa on vielä paljon kesää, syvää, voimakasta, sellaista, mikä jättää jälkiä. Elokuun illat, voi onni!

Niin, se sijainti. Pikkuinen levottomuus kompassissa, mutta tarkentuu, tarkentuu, uskon niin. Hyvää elokuuta, hyvää arkea kohden on kuitenkin suunta.17 kommenttia:

 1. Eilen löysin itseni sydänystävän kanssa lounaalta tuoksuvan meren ääreltä. Tänään olen löytänyt itseni kirjaimellisesti komerosta;) Jonninmoinen siivousinspiraatio on vahingossa iskenyt, joten sehän on sitten menoa. Tunnistan toki, se on myös henkistä riittiä, kun mieli suuntaa jo hiukan kohti syksynkin suuntaan ja uusiin tuuliin.
  Toki kesä on meillä vielä vahvana ja täytenä, nautitaan siitä. Ihanasti sanot; suunta hyvää arkea kohden. Siinäpä onkin paljon. Voi hyvin siskonen♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toisinaan meri ja komero voivat saada yhtä vahvat fiilarit aikaan!! Ihana sinä :) Mä myös myllersin eteisen eilen, heh, pesin talvitakitkin, teki hyvää ja jäi hiukan sellanen "komero-vimma" päälle, että saas nähdä mitä tänään...

   Kyllä, hyvä arki on tosi paljon. Nautitaan!

   Poista
 2. Minä löysin itseni edellispäivänä, en kuusen alta, vaan Kuusalta...siis Kuusankoskelta..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, Kuusankoskikin on hyvä paikka löytyä :) Ehkä paikka ei olekaan tärkeä, vaan se, että ei huku itseltään!

   Poista
 3. Kauniita, viisaita sanoja jälleen kerran. Minäkin pidän tästä loppukesästä. Tänä aamuna ilmassa tuoksui hieman syksyä, ihmeellistä.
  Ihanat kuvat, joissa on sellaista sateen jälkeistä raikkauden tunnetta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sinulle, Essi. Vieno syksyn tuoksu on niin ihana, kutkuttava. Ehkä siksi, että olemme loppukesän tyttöjä, tykkäämme myös hiirenvirnoista :) Kiitos, tuossa aamussa oli taas kaikkea, myös sitä sateen jälkeistä, ja aikaista, raikkautta :)

   Poista
 4. Syvää ja voimakasta, se kuulostaa hyvältä ja luottavaiselta, tänään oli sellainen tunne, että nyt on jotain hyvää, ehkä se on juuri tämä elokuun vaihde, tuntui rauhallisemmalta kuin pitkään aikaan, jokin muutos levottomuuden tilalle. Minäkin haluan olla luottavainen, että löytyy hyvä rytmi, että tästä tulee hyvä arjen alkukin.
  Niin kaunis tuo lintukuvakin, linnun katse.
  Ihana teksti ja kuvat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, rauhallinen mieli, luottavaisuus on totisesti tarpeen, jos on ollut levotonta. Kyllä me löydetään rytmit, varmasti, uskotaan ja luotetaan. Kiitos sinulle, ihana olet, ja tuo lintu kyllä ihan oikeasti odotteli, että sain kuvan otettua, oli kärsivällinen ja tosi kaunis :)

   Poista
 5. Huikaisevan kaunis tuo lila kuva! Kesäajan suosikkini on heleä alkukesä, vaikka kyllä tästäkin pidän, ellei olisi sitä loman loppumisen haikeutta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ninnu, olin taas tyylikkäästi pää puskassa :) , kirkon pihalla. Jokaisessa ajassa on kyllä oma lumo ja tunne, onneksi niin. (jopa talvessa, pakko ajatella niin :D ) Haikeus, niin. Juu.

   Poista
 6. Kauniit kuvat, niin levolliset! Minua kyllä vähän hirvittää tuo elokuun alkaminen, kun tiedän, että siitä on tulossa liian kaikkea...no, päivä kerrallaan, niinhän sitä on tähänkin asti tepasteltu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti. Liian kaikkea kuulostaa hurjalta, tiedän tunteen. Luulen, että mulla on nyt väljempää tiedossa, siksi levollisempi olo, tai sitten en vaan loman lumoissa hahmota kaikkea :D se on totisesti mahdollista sekin, mutta jatkan leijumista tässä tunteessa! (en taida edes tajuta sitä, että työt oikeasti alkavat) Päivä kerrallaan on hyvä tapa edetä ( ja näin keskeneräisten opintojen kohdalla essee kerrallaan...).

   Poista
 7. Utumaailma. Oi.

  Elokuurakkaus minullakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toisinaan tarpeellinen maailma. Elokuu on hieno.

   Poista
 8. Mullekin elokuu on lemppari kesäkuukausista. Hiljalleen kohti syksyä, nauttien kuitenkin vielä kesästä. Voima ja tunnelma, tosiaankin!

  ps. Himskatti että pidän valokuvistasi! Niissä on hyvä viipyillä. Mulla usein tuntuu jotkut kuvat musiikkina, en oikein osaa selittää sitä, mutta monasti sinunkin kuvissasi soi melodiat.

  VastaaPoista
 9. Hei Kettu! Juuri niin, sopivasti molempia, kesää, syksyä ja sävyt, oi että!

  ps. Voi että KIITOS! Kylläpä nyt ilahdutit, ihana kuulla! Voih, melodiat...oi oi!

  VastaaPoista
 10. Nämä kuvasi - ja tekstisi myös. Hengitys oikein kevenee näitä katsoessa ja samalla syvenee, rauhoittuu. Ja sitten taas sydän hypähtelee kauneuden voimasta. Kiitos taas ihanasta tuokiosta blogisi parissa.

  Maria S.

  VastaaPoista