perjantai 3. heinäkuuta 2015

Kohokohta
Tyttären selloleiri päättyi yhteissoittoon. Saatiin kuulla Beethovenia auringon alla, nurmikolla istuskellen. Ei hullumpaa. Tällainen voi olla helposti kesän kohokohta, uskotteko. Tai sitten sellainen, että löytää kirjasta vavahduttavaa täsmäasiaa, mikä kolahtaa omaan itseen ihan täysillä. Voi olla sellainenkin, että saa syödä päivittäin aterian yhdessä koko perheen kanssa, tai vaikka makean mansikan maku , toisen tyttären uusi sänky, yömyöhälle valvominen, kukkakimpppu ystävän puutarhasta. Tässä viikossa onkin ollut jo monta kesän kohokohtaa.


13 kommenttia:

 1. Uskon!
  Itselle kohokohta on tällä viikolla olllut iltaisin viipyvä oikean kesän tuoksu. Se puuttui kesäkuussa, vaikka luonto olikin jo kaunis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. J :) Oikean kesän tuoksu on ihan kuikea kohokohta. Tuntuu vielä paremmalta, kun sitä on saanut odottaa. Tiesin, että uskot.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. On ollut, täyteläinen ja hyvä. Paljon pientä merkittävää.

   Poista
 3. Oi uskon! Tuollaiset kohokohdat ovat usein niitä suurimpia. Leijailevaa jatkoa lomahetkiisi. Täällä sama moody, nautitaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei sinne moodyyn :) nautitaan taatusti, ihmeellistä, miten työt unohtuivat ihan välittömästi! Leijailu on hyväksi, ja kohokohtien huomaaminen.

   Poista
 4. Ah, rakastan klassista musiikkia kesäpäivänä ja varsinkin vielä ulkona luonnossa.
  Uskon minäkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinä on jotain taianomaista! Olisitpa ollut mukana tuolla... kun olisi tiedetty ajoissa, mutta saatiin kutsu vasta samana aamuna. Jonakin päivänä kummityttö voi tulla sellonsa kanssa teidän pihaan soittamaan... :)

   Poista
  2. Ihana ajatus! Pidetään mielessä <3.

   Poista
 5. Vau, kuulostaa ihanalta leirin lopulta! Todellakin, kesän kultahetkiä varmasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, oli mukava yllätys meille vanhemmille, että järkkäsivät tuon yhteissoittoesityksen. Sitä ennen heillä oli leirin päättäjäisfutismatsi :)

   Poista
 6. Kohokohdat <3 Eilen nukkumaan mennessäni luettelin päivän kohokohtia, sellaisia mistä jäi valtavan hyvä mieli. Niitä välillä lausuttava ääneen ettei meni pelkäksi valittamiseksi, kuten helposti menee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä tapa on tuo pysähtyminen ja hyvän miettiminen. Kantaa pitkälle.

   Poista