maanantai 13. heinäkuuta 2015

Jäsennellään

Täällä kotona


Aamuauringossa
kuihtuneet paljastavat
vielä lumonsa
Hidasta aamukahvia, koko päivä ihmeellisesti tarjolla. Ajattelen, että aina reissujen jälkeen mennyttä jäsennellään vielä pitkään. Kokemuksia, kohtaamisia ja tunnelmia, joiden vaikutus on hyvin vahvaa ja kauaskantoista.
 

10 kommenttia:

 1. Kukat ovat niin kauniita kuihtuneinakin.

  Edellisen postauksen sumukuva, oi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ne ovat, keräilen kuihtuneita lautasille, kun en raaski laittaa pois :) Kiitos, sumu oli kaunis, hyvin hiljainen ja vapaa.

   Poista
 2. Minä tykkään juuri tuosta jäsentelystä ja toisaalta siitä kaiken suunnittelusta. Kummistakin päistä voi matkaa aina pidentää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin voi. Suunnittelu on totisesti myös kutkuttavaa. Jäsentelyn aikana matka jää lopullisesti kiinni, kehoon ja sieluun.

   Poista
 3. Tuo kukka, tiedätkö mikä se on? Huomasin sen pihasta vasta kun siinä on mustat siemenkodat ja nyt se on minusta huisin kaunis. Maljakot täynnä mustia siemenkotia:) Mutta nimeä en tiedä. Lienee hiirenvirnan sukua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kyllä mä olen siinä uskossa, että hiirenvirna se on... Sillä ajatuksella sen poimin mukaani, lempiluonnonkukkani. Enempää en osaa sanoa, mutta mustat siemenkodat maljakossa kuulostavat kyllä hienolta!

   Poista