perjantai 12. kesäkuuta 2015

Hetkeksi alas


Heiluvat helmat on sovitettu vielä ennen huomista juhlaa. Minä olen leiponut kolmen sortin tortut, ja täällä ollaan nyt aikalailla tomusokerin peitossa. Istuin hetkeksi alas, lasi viiniä ja haikuvat ajatukset. Tekee mieli jo rauhoittua kesän äärelle, lakata juoksemasta, olla hiljaa pehmeästi hengitellen.


Siirrän tuolin niin,
että polvi tuntee, kun
ruusu koskettaa.

Shiki Masaoka
11 kommenttia:

 1. Lähetän suuret ja lämpimät onnitteluni täältä käsin, hienoilta näyttävät helmat. Eiköhän se huomenna ala, kesä. Tomusokerilumesta huolimatta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Hänen helmansa olivat ihanat, kauniit ja vapaat :) Täällä nyt itsellä hyvin väsynyt vapaus, halu olla täysin tehoton. Töihin kuitenkin vielä pariksi viikoksi.

   Poista
 2. Huomisen jälkeen voit hegähtää...aloitta kesän♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eilinen menikin ihan raatona, sohvan pohjalla ja kakun rippeitä nautiskellen :) Kaikki meni hyvin, oli kaunista, nyt on hyvä hengähtää.

   Poista
 3. Jälkikäteiset onnentoivotukset. Oi tärkeää juhlapäiväänne!

  VastaaPoista
 4. Upeat helmat, kertakaikkiaan. Meillä oli yhdet juhlat, mutta heinäkuussa on sitten oikein hulmuavien helmojen juhla. Minäkin haluaisin niin jo rauhoittua tähän kesään, muttei se nyt tunnu oikein onnistuvan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hänellä oli niin omannäköiset, kauniit ja villit helmat, ihana :) Teillä on henäkuussa ihanaa tulossa, oi oi :) En tiedä mikä tässä kesässä on, ainakin tuo levoton sää, mutta jotain nyt puuttuu. En voi käsittää, että on jo kesäkuun puoliväli. Uskotaan kuitenkin, että kesä ja tunnelma jatkuu sitten tosi pitkälle syksyyn, eikö. Sitten kun se ensin alkaa. Ja oma pää rauhoittuu.

   Poista
 5. Kuvissa ja tuossa pienessä runossa on sama henkäys. Jotain koskettavaa.

  Onnea, kaikille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kovasti. Oi, koskettava henkäys, kiitos!

   Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista