maanantai 18. toukokuuta 2015

Lempeät iltakahvit

Arkinen viikko voi alkaa niinkin, että saa fillaroida töihin  lintujen laulun ympäröimänä.  Ja niin, että saa juoda uudesta kirpparilöytökupista lempeät iltakahvit. Ja vielä niin, että tuntee pitkästä aikaa levollista mielenrauhaa, ja se vasta onkin tosi paljon. Luulen, että viikonloppu kaikkinensa sai tämän aikaan. Ja kahvikupistani tuli kertaheitolla onnellinen Maanantaipäivänkuppi.12 kommenttia:

 1. Ihanan lempeältä kuulostaa viikon aloituksesi. Ja niin kaunis kuppi, voi että, pienistä löydöistä voi olla niin paljon iloa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, maanantai oli ihmeellisen rauhaisa ja hyvä. Kyllä, pienet löydöt, niissä on iso ilo. Pari muutakin kuppia löysin ja ihanan laukun, taulunkehyksenkin, oi oi :)

   Poista
 2. Ihanan aloituksen sait, tällainen on tärkeää. Mielenrauhakin, oi. Olen tosi onnellinen kuullessani.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti. Maanantai voi heijastaa tunnelmansa ihan koko viikkoon. Kiitos, mielenrauha on sellaista, mistä osaa iloita, olla tosi kiitollinen.

   Poista
 3. Levollisuus huokuu kuvistasi & tekstistä. Ihana kuulla, että näin on.

  VastaaPoista
 4. No jopas on hyvä aloitus viikonlopulle. Minullakin ihana viikonloppu takana, mutta maanantai alkoi töissä rytinällä - onneksi sentäs tänään ehdin linnunlauluja kuunnella!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rytinä on sitä tavanomaisempaa, on ilo huomata, että joskus on toisinkin! Eikä tässä olla pelkällä mielenrauhalla vedelty koko viikkoa, että kyllä perjantai tarpeeseen tulee :)

   Poista
 5. Kaksi täydellisen kaunista esinettä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, ja lisäksi vielä itselleni hyvin monimerkityksellisiä muistoja matkalla olosta.

   Poista