tiistai 24. maaliskuuta 2015

Selkeitä ja sotkuisia


Mulla on tällaisia pikkuisia keriä tässä elämässä tällä hetkellä paljon. Erisävyisiä, houkuttelevia, sellaisia, mitkä eivät juuri nyt oikein iske, selkeitä ja sotkuisia, äänekkäitä ja hiljaisia. Niitä on sen verran monta, etten löydä sitä, mistä aloittaa. Tai en oikeastaan tiedä, mihin olisi viisainta ensin tarttua. Kerä kerrallaan, sen kyllä tiedän, mutta toisaalta, olen monesti toiminut niinkin, että on ollut monta kerää yhtaikaa käsittelyssä. Ja sekin on toiminut hyvin, siis silloin kun olen niiden kimpussa oikeasti työskennellyt enkä vaan haahuillut ympärillä.

Niin, keskittyisikö yksiväriseen vain heittäytyisikö kevään kunniaksi kirjavalle linjalle... Tärkeintä olisi kai vain tarttua johonkin ja aloittaa. Vaikka silmät kiinni, jos ei muuten pysty. Aurinko kuitenkin paistaa taas.


 

14 kommenttia:

 1. Aurinko on hyvä.

  Voimia kerien kanssa, erityisesti niiden, jotka eivät oikein iske.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aurinko on tosi hyvä. Täällä kylmää tuulta ja vettäkin uhkailtu tulevaksi...toivon, että pysyisi poissa.

   Kiitos, yritän viikonlopun aikana ottaa otteen...edes jostakin. Arjen kerät vie kaiken ajan.

   Poista
 2. Luota intuitioon, sanoisin. Tai niin kuin ranskalainen (!) "au feeling" ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Intuitio on hyvä, kiitos. Se on jopa yhtenä asiana opparissani :) Au feeling, ihana!

   Poista
 3. Minulla on kerät ihan solmussa. Voimia viikkoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toveri! Tääl kans aika sotkua. Voimia tarvitaan arjeen julmetusti, huoh. Ihanaa viikonloppua ja lepoa sinulle!

   Poista
 4. Jotkut kerät ei vain millään meinaa sopia pirtaan, mutta ah, mikä voitto, kun niihin saa tartuttua ja lopulta päästettyä irti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No just niin se on, ja irti päästäminen on totista juhlaa!

   Poista
 5. Kaikki kerät pyörimään. Täällä olo jotta koko kopan tyhjentäisi parvekkeelta. Vähän silmät kiinni. Kipittäisi sitten alas katsomaan kun kiire hellittää, mitä sai aikaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D tää on hyvä ja reipas ohje! Kaikki kerät pyörimään, kyllä! Kiitos paljon!

   Poista
 6. Vähän sama meininki täällä. Tuntuu, että keriä on monta ja yhtään ei saa loppuun hoideltua. Onneksi on tuo aurinko. Auttaa kummasti avaamaan solmuja minulla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aurinko on tosi tärkeä. On vaan juuri nyt vähän piilossa. Sillä, että saa edes jotakin valmiiksi, on huima voima. Tuntuu, että kaikki juuri nyt ihan leväällään... Kiitos!

   Poista
 7. Sarin mainitsemasta intuitiosta tulee mieleen, kun muutama viikko sitten hirmu kivoja juttuja aiheesta. Kuinka alitajunnan voi laittaa töihin ensin ruokkimalla sitä ja sitten vaan rentoutumalla kunnolla. Oli myös yksi hauska vinkki, että toisinaan kannattaa tehdä asiat nurin päin suhteessa tavanomaiseen tapaansa, eli kääntää ylösalaisin, jotta näkisi uusin silmin.

  Mua viehättää tuo miten kuvailet keriä eri aistien välityksellä, miltä näyttävät ja kuulostavat. Ehkä selkeä/sotkuinen -parin voi ajatella kuvaavan tuntoaistimusta(kin)...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tehdä nurin päin...tuota pitäisi kokeilla... intuitio on tärkeä, kiinnostavaa, voitko vinkata mitä luit?

   Kiitos :) mun kai pitää ajatella asioita jonkin kautta, eri näkökulmin ja tuntemuksin, jotta voin havaita ne paremmin. Hidasta älyämistä :D Kiitos sinulle!

   Poista