torstai 19. maaliskuuta 2015

AikaansaannokseniTäällä on mennyt auringon lämmön lisäksi ohi revontulet, työpäivät, kotityöt, tärkeät opiskeluhommat, ajantajukin. Sen sijaan sohva on liimautunut selkääni kiinni, nenäni on totaalisen tukkeutunut ja rintarankani ulisee jumissaan. Tämä tauti on näyttänyt parastaan ja tämä tyttö on niin kuutamolla kuin vain voi olla.

Siitä syystä esittelenkin tässä postauksessa tämän viikon aikaansaannokseni: nenäliinatutkielman. Ja tarkennan, kuvaus on tapahtunut ennen nenäliinojen käyttöä. 

Että tätä rataa täällä.


19 kommenttia:

 1. Voi sinua. Olet tehnyt kyllä niin tarkkaa kenttätyötä nenäliinojen kanssa, että toivottavasti pian uusien aikojen vuoro. Hyvää vointia. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Kiitos, ja kiitos tutkielmapalautteesta :D Lämmitit mieltäni!

   Poista
 2. Parantava kaukohali täältä

  VastaaPoista
 3. Oi voi!
  Toivottavasti pian helpottaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varovaisesti kuiskaan, että hiukan parempi kuin eilen...

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos, sitkeä tauti, mulla kun yleensä nämä menevät nopeasti ohi, nyt olen ihan näännyksissä.

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Voimaton olo on kyllä ihan syvältä!

   Poista
 6. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Parane pian mutta malta levätä!

   Voi tuota sinun nenäliinatutkielmaasi. Tuli mieleen lapsuudesta kangasnenäliinat. Muistan ainakin Disney- hahmoisen, tai ehkä se oli alunperin ihan valkoinen ja Aku Ankan taskukirjoja liikaa lueskeltuani niistin niitä hahmoja siihen, uhh. Nykyään on aloe vera -kertakäyttöliinoja ja mentholiakin... (Ja minun pitäisi kirjoittaa nyt ihan muita juttuja mutta täällä lusmuan jaarittelemassa. Kyllä huomaa, että on perjantai.)

   Poista
  2. Kiitos, kyllä tuli levättyäkin, kun mitään ei jaksanut viikon aikana tehdä. :D ihminen yltäää kyllä ihmeellisiin suorituksiin kuumeisena, tutkielma on siitä hieno esimerkki :D Kangasnenäliinat...oioi! Joo, tota mentholia olen kokeillut ja olipa tehokas! (tärkeää, todella tärkeää jaarittelua! perjantaina irtoaa parhaiten!)

   Poista
 7. Hauskoja tutkielmia! Tykkään molemmista. Lisää tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö! Oikein ilahduin itsekin siitä, miten upeita niistä tuli :D Kiitos vielä, kyllä nyt ollaan jo voiton puolella, jes jes!

   Poista
 8. Näistä sais hienon pohjan kirjan kansille. Että ei ehkä sittenkään ihan turhaa räkää. Vaikkakin paranemista vahvasti toivottelen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jenni :) sinäpä sen sanoit! Niin saiskin, mehän pidetään mielessä! Voi, turhaa räkäähän ei koskaan synny! :D aiai viikon parhaat naurut tuli nyt just tässä, turhan rään kohdalla! Kiitos!

   Poista
 9. Hih, luulin ensin, että sun aikaansaannoksesi on ollut se, että olet saanut maattua lakanat ryppyyn. Mutta nenäliinoja, tietty! Toivottavasti pian helpottaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Köyhät on sairaan huvit :D tosin nyt jo olin töissä ja yskää lukuunottamatta olo alkaa olla normaalihko.

   Poista